כמה אמור לעלות עבודה ברמה גבוהה, שפכטל החלקה וצבע משי משי לשטח מצטבר של 100 מ"ר, ונא המלצה על אנשי מקצוע ברמה גבוהה באזור בני ברק, תודה רבה,
יש לנו יותר מעשר שנים ממש מצוין ללא דפיקותתנסה לדבר עם מרדכי הצבעי 050-4180102 מה שאני מכיר ויודע הוא הכי טוב בתחום בפער אמין מקצועי וגם הכי זול בקטגורית של המקצוענים...
תחפש את השם שלו כאן באתר מאד מומלץ,
אצלי בבית הוא עשה לי צבע בכל הבית והחלקה על קיר אחד שהיה ממש בעייתי ויצא מדהים!!
רק לפני שאתם רצים לשלם הון תועפות על שפכטל אמריקאי והחלקות תבררו אם כדאי כי כמה שזה יותר מקצועי זה יותר עדין, כל דפיקה בקיר חור...מאד יפה...! אבל מאד לא פרקטי לבית עם ילדים!!!
מאד יכול להיות שכדאי להסתפק בצביעה איכותית ויפה.
מעניין בעיקרון אין חיה כזאת שפכטל אמריקאי של שלוש ארבע שכבות לפי הספר... שהוא לא עדין בצורה קיצונית,יש לנו יותר מעשר שנים ממש מצוין ללא דפיקות
זה באמת עמיד פחות?ממש לא! יש לי החלקה כבר 8 שנים מרוצה נהנת מכל רגע!
עשה לי צבעי אלוף ומקצועי בשם מוטי פדר 0527144720
עשה גם לכמה קרובי משפחה וכולם נהנים ומרוצים
נראה לי אחד הטובים בתחום וגם המחירים שלו טובים ולא מאד יקרים
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: