ממשיכים (וסליחה ומחילה על העיכוב..) עם עוד כמה אמניות אחרונות בהחלט, עד שנצא לחופשת פסח
והשבוע עם @מירי דרויש אשפית הכריכות
קבלו אותה!
ספרי קצת על עצמך
היי, אני מירי דרויש, מאיירת בנשמה מאז שזוכרת את עצמי... על כל דבר מזדמן... עד כדי כך שאם לא היה על מה והייתי חייבת לצייר, פשוט הייתי מציירת באויר ... זה היה צורך ממש בסיסי שלי...
בתחילת עבודתי כמאיירת הייתי מורה בחוגים פרטיים וכן בבתי ספר ועוד לא ממש בתחום האיור הדיגיטלי
תמיד חלמתי לאייר במחשב ולהיות עצמאית..!
כיום אני ב"ה מאיירת באיור דיגיטלי במשרה מלאה , אוהבת ונושמת את העבודה!
"המוטו" שלי זה לתת את המקסימום מקצועיות לכל לקוח ולקוח, שיהיה מרוצה מהשירות, היחס וההבנה ובעיקר מהתוצר שאגיש לו בסוף.....
אמן שהשפיע עליך רבות
גדי פולק השפיע עלי המון בציורים המקצועיים שלו... הלוואי והייתי יכולה ללמוד אצלו ולהעשיר עוד את הידע בתחום.
ישנו צייר נוסף (שאיני יודעת את שמו..) שמאוד התחברתי לסגנון האיור המושך שלו, ציורים של פעם... שבתור ילדה הייתי אוהבת להסתכל על הציורים שלו שעות.. ולנסות להעתיק..
תחום באיור שאתם אוהבים במיוחד
לצייר על קנבס בצבעי שמן זה התרפיה שלי!
כמובן שהיום אין לי זמן לגעת במכחול.. אולי כשאצא לפנסיה...(יש דבר כזה?...
ובעבודה שלי, באיור הדיגטלי, אני אוהבת במיוחד את האיור הריאליסטי ,ולצייר בעיקר כריכות עם דמויות מביעות ויפות....
כמה מילים לקהילת פרוג והמקום שלה אצלך
אני חייבת לפרוג הרבה הכרת הטוב על היותי תלמידה אצלם! למדתי המון וב"ה היום קוצרת את הפירות!
תודה רבה!
ליצירת קשר
אפשר ליצור איתי קשר במייל:
miri123820אין לכתוב כתובת מייל (לשים שטרודל במקום סולמית)
קישור ישיר לאתר שלי: /http://6192994c7619c.site123.me
עבודה שלך שיש לך חיבור מיוחד אליה
זו הייתה חתיכת פרויקט עבור לקוח מסוים. זו עבודה די ישנה, עוד בתחילת דרכי באיור הדיגיטלי...
וזו פשוט הייתה עבודת נמלים של למעלה מ-20 שעות.. כנראה אז עוד לא היו לי שיטות למהירות בעבודה...
ואולי לכן ודווקא בגלל זה- זה הציור היחיד מתוך כל הציורים שציירתי ללקוחות (לסלון הבית שלהם) שתליתי בסלון הבית שלי...
עבודה שיתוף עבודות נבחרות
והשבוע עם @מירי דרויש אשפית הכריכות
קבלו אותה!
ספרי קצת על עצמך
היי, אני מירי דרויש, מאיירת בנשמה מאז שזוכרת את עצמי... על כל דבר מזדמן... עד כדי כך שאם לא היה על מה והייתי חייבת לצייר, פשוט הייתי מציירת באויר ... זה היה צורך ממש בסיסי שלי...
בתחילת עבודתי כמאיירת הייתי מורה בחוגים פרטיים וכן בבתי ספר ועוד לא ממש בתחום האיור הדיגיטלי
תמיד חלמתי לאייר במחשב ולהיות עצמאית..!
כיום אני ב"ה מאיירת באיור דיגיטלי במשרה מלאה , אוהבת ונושמת את העבודה!
"המוטו" שלי זה לתת את המקסימום מקצועיות לכל לקוח ולקוח, שיהיה מרוצה מהשירות, היחס וההבנה ובעיקר מהתוצר שאגיש לו בסוף.....
אמן שהשפיע עליך רבות
גדי פולק השפיע עלי המון בציורים המקצועיים שלו... הלוואי והייתי יכולה ללמוד אצלו ולהעשיר עוד את הידע בתחום.
ישנו צייר נוסף (שאיני יודעת את שמו..) שמאוד התחברתי לסגנון האיור המושך שלו, ציורים של פעם... שבתור ילדה הייתי אוהבת להסתכל על הציורים שלו שעות.. ולנסות להעתיק..
תחום באיור שאתם אוהבים במיוחד
לצייר על קנבס בצבעי שמן זה התרפיה שלי!
כמובן שהיום אין לי זמן לגעת במכחול.. אולי כשאצא לפנסיה...(יש דבר כזה?...
ובעבודה שלי, באיור הדיגטלי, אני אוהבת במיוחד את האיור הריאליסטי ,ולצייר בעיקר כריכות עם דמויות מביעות ויפות....
כמה מילים לקהילת פרוג והמקום שלה אצלך
אני חייבת לפרוג הרבה הכרת הטוב על היותי תלמידה אצלם! למדתי המון וב"ה היום קוצרת את הפירות!
תודה רבה!
ליצירת קשר
אפשר ליצור איתי קשר במייל:
miri123820אין לכתוב כתובת מייל (לשים שטרודל במקום סולמית)
קישור ישיר לאתר שלי: /http://6192994c7619c.site123.me
עבודה שלך שיש לך חיבור מיוחד אליה
זו הייתה חתיכת פרויקט עבור לקוח מסוים. זו עבודה די ישנה, עוד בתחילת דרכי באיור הדיגיטלי...
וזו פשוט הייתה עבודת נמלים של למעלה מ-20 שעות.. כנראה אז עוד לא היו לי שיטות למהירות בעבודה...
ואולי לכן ודווקא בגלל זה- זה הציור היחיד מתוך כל הציורים שציירתי ללקוחות (לסלון הבית שלהם) שתליתי בסלון הבית שלי...
עבודה שיתוף עבודות נבחרות