זה היה יעיל?לכתי להדרכה של 2-3 שיעורים אצל מורה שמכינה לפסיכומטרי בהכשרתה והיא בעיקר הסבירה לי איך ללמוד נכון
(טכניקות לזכור כמה שיותר מילים ,טכניקות לענות נכון על שאלות במבחן גם אם לא מבינים את המילים בשאלה) וכו'.
וואו! אלופה !!!!!קיבלתי פטור בניסיון הראשון
היה יעיל מאוד!!זה היה יעיל?
אני מדגישה שהתחלתי מרמה גבוהה מאוד (על גבול הדוברת... היום אני נשואה לאמריקאי). רוב הישראליות גם אחרי למידה לא מקבלות פטור אלא A או B.וואו! אלופה !!!!!
חשוב שהדגשת, שלא תהיינה לי ציפיות, אה?!אני מדגישה שהתחלתי מרמה גבוהה מאוד (על גבול הדוברת... היום אני נשואה לאמריקאי). רוב הישראליות גם אחרי למידה לא מקבלות פטור אלא A או B.
אני ישראלית לכל דבר, והיו חסרות לי נקודות בודדות לפטורחשוב שהדגשת, שלא תהיינה לי ציפיות, אה?!
וואי, איזה כיף!אני ישראלית לכל דבר, והיו חסרות לי נקודות בודדות לפטור
לא התכוננתי למבחן בכלל, ועשיתי אותו אחרי הרבה שנים שלא נגעתי באנגלית,
כך שאני מזמינה אותך כן להעלות את הציפיות שלך
את יכולה לחסוך כסף וזמן, וגם להעלות את הביטחון העצמי שלך
לא?כמו בכל מבחן, גם אספקט של מזל.
עשיתי את המבחןוואי, איזה כיף!
מעודד!!
מה בכל אופן עשית כדי להצליח?
זה
לא?
אבל מה עם הקטע שאמיר מתקבל רק במוסד בו עשית אותו?
מאיפה משיגים רשימה של מילים חשובות.אם הרמה של האנגלית שלך טובה, את יכולה ללמוד מילים חדשות (יש רשימות של מילים חשובות), זה יכול מאוד לעזור לך. כי אם האנגלית שלך טובה, את עלולה להתקע רק על מילים שאת לא מכירה.
אין רשימה אחת, יש כל מיני רשימותמאיפה משיגים רשימה של מילים חשובות.
בספרים של הכנה לפסיכומטרי או בספרים של ניב רווח יש גם מילון שבאמת מסכם את המילים החשובות והשימושיות במבחנים לפי רמה.מאיפה משיגים רשימה של מילים חשובות.
אמיר ואמירם מוכרים בכל מוסדות הלימוד:אבל מה עם הקטע שאמיר מתקבל רק במוסד בו עשית אותו?
איך משיגים אותו?בספרים של הכנה לפסיכומטרי או בספרים של ניב רווח יש גם מילון שבאמת מסכם את המילים החשובות והשימושיות במבחנים לפי רמה.
זה בתשלום?עוד משהו, את יכולה להיכנס לקורס "הפסיכומטרי של המדינה" באתר "קמפוס" וללמוד את החלק של האנגלית.
לא זה בחינם, ויש לך שם רשימות של מילים מסודרות לפי סדר קושי עולהזה בתשלום?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: