נכתב ע"י תרצה;265281:בקלטת של הניגון שבלב יש את כל השיר, ואני אכן מעוניינת 'לשחק' איתו בהתאם לצרכי, אבל אין לי דרך להעלות מקלטת למחשב, ולכן בקשתי אם יש למשהו בדיסק.
מה כוונתכם "פליבק ב 100 ש"ח"? איפה אפשר לקנות זאת? (אם אין דרך אחרת, ייתכן שכדאי לי)
טוב לדעת. האם זה מחיר לחבילה, או שפשוט כל דיסק עולה 20 ש"ח? כי כפי שכתבתי אני צריכה את מס' 6. (האם הוא לא יצא בדיסק? או שאתם לא מעודכנים שיש גם מס' 6?)נכתב ע"י אברהם;265338:תרצה, במאה ש"ח את יכולה לקנות את המארז המלא של הניגון שבלב... (5 דיסקים)
זה מה שקורה לנו כשאנו לחוצים, שוכחים את הפרטים הקטנים והטפשיים האלה... למה לא חשבתי לבד שיותר פשוט וזול לקנות את הדיסק? כי הראש מקובע איפשהו...נכתב ע"י אברהם;265352:א. יש גם מספר 6 בדיסק
ב. אני חושב שזה לא חלק מהמארז
ג. בכל אופן גם דיסק 6 לבד עולה פחות מ 100 ש"ח
מה הכוונה? מתי היה עלי להזדרז ואיך אפשר לקנות אצלך? (עדיין לא קניתי, אמנם בכוונתי לקנות בהקדם האפשרי מבחינתי - וזה לא היום ואולי גם לא מחר, למרות שזה מאוד חשוב לי)נכתב ע"י תם;265514:אם היית מזדרזת היית גם יכולה לקנות אצלי במחיר יותר זול - לצערי פיספסת.....
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: