האמת שאני עצמי מסתפק עד כמה הציור שלי נכון,חזק! ממש מבטה רגעים מהחיים..
וואו,
חזקקקק
חזק ביותר!
מיוחד ומחכים!
ממש מעודד אותי...
וואלה נכון!
אמיתי!!!
תודה !!!ואוו מיוחד
ממש התחברתי
מהמבוך עצמו, לולי הילד שהיה עומד שם ומחפש את היציאה, לא היו מבינים איפה הכניסה ואיפה היציאה,היערה קטנה, דווקא קל לזהות את הכניסה והיציאה עם הקשת שלהם שמתנוססת לה...
לענ"ד הם היו מבינים גם בלי הכיתוב ובלי הקשת...מהמבוך עצמו, לולי הילד שהיה עומד שם ומחפש את היציאה, לא היו מבינים איפה הכניסה ואיפה היציאה,
כלומר, שמבינים מההקשר של הציור .
הציור מיועד לילדים, ורציתי שההתרחשות תהיה ברורה לחלוטין,
למרות שבאמת מציק לי קצת הכיתוב הזה ...
יכול להיות ...לענ"ד הם היו מבינים גם בלי הכיתוב ובלי הקשת...
זה רק מוכיח עד כמה הציור שלך נכון ...האמת שאני עצמי מסתפק עד כמה הציור שלי נכון,
אני מרגיש שיש לי עוד חתיכת דרך רצינית כדי להגיע לסוף...
חזק- המסר ברור והרעיון מקורי.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: