יש מוכרים שמוכרים לחנויות בכמויות גדולות וחוץ מזה אפשר לקנות ישר מעלי באבא במחירים זולים יותר החל מכמות מסויימתאפשר גם לקנות מכמה חשבונות
הכל נכון, חוץ משתי השורות האחרונותאני הייתי קצת חוששת.
מה תעשי אם תגיע סחורה לא לפי התיאור ותתקעי עם כמות גדולה שלא תצליחי למכור?
משהו נוסף, אנשים יקנו ממך כי יכירו אותך, מה תעשי אם הסחורה תהיה דפוקה לגמרי? את נותנת אחריות כלשהי???
ברגע שתפתחי עסק תצטרכי לגלם במחיר המכירה את העלויות שלך- ביטוח לאומי, פנסיה וכדו' ואז חא בטוח שהמחיר יהיה כל כך נמוך...
לא רוצה להוציא את הרוח מהמפרשים, אבל אין לי ספק שרבים בדקו את הנושא לפניך וכנראה הגיעו למסקנה שזה בסוף לא כל כך משתלם...
אז מה באמת מייעצים לי ?הכל נכון, חוץ משתי השורות האחרונות
קודם כל - לא כל כך הרבה אנשים רוצים לפתוח מכירה לבגדי תינוקות...
דבר שני - לא כל מי שרוצה גם מגיע לשלב ה'עושה'
ודבר שלי - אולי כולם חשבו ש'אם אחרים לא עשו את זה סימן שזה לא רעיון טוב'?
צריך לבדוק בצורה זהירה ומחושבת, ובתפילה לסייעתא דשמיא לקבלת ההחלטה הנכונה. אין סיבה לסגת מראש.
אשמח לקבל הקישורים מייל 055444445AEיש לי המון קישורים שהצליחו - סטים לתינוקות
אם תרצי, בשמחה.
אגב,
אלי אקספרס זה לא הסיפור כאן
כי אם המוצר טוב זה לא ממש משנה מאיפה הבאת אותו, השאלה הגדולה היא האם זה יצליח כמו כל מכירה
ממליצה להתחיל בקטנה עם פרסום מקצועי ולא מוזנח, ההשקעה לא גדולה ואם זה מצליח אז מעולה!
איך?יש מוכרים שמוכרים לחנויות בכמויות גדולות וחוץ מזה אפשר לקנות ישר מעלי באבא במחירים זולים יותר החל מכמות מסויימת
אני אשמח לקבל קישורים לבנים,ש לי המון קישורים שהצליחו - סטים לתינוקות
אם תרצי, בשמחה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: