דרוש מידע אלי אקספרס

מוייייישה

משתמש פעיל
האם יש איזה בעיה והאם זה שווה שאני יקנה בגדים לתינוקות בגילאי 0-3 בערך באלי אקספרס וכדומה ואחרי זה למכור את זה בארץ במחיר יותר גבוה אבל דיי זול יחסית?

יחשבאף

משתמש מקצוען
את מתכוונת בתור עסק?
בעיקרון אין בעיה.
אבל תצטרכי לדווח לרשויות המס אם את הופכת את זה לעסק.
לפתוח עוסק פטור ולהוציא קבלות.
אלא אם כן הכוונה שלך אחרת ולא הבנתי אותך נכון...

יחשבאף

משתמש מקצוען
אני הייתי קצת חוששת.
מה תעשי אם תגיע סחורה לא לפי התיאור ותתקעי עם כמות גדולה שלא תצליחי למכור?
משהו נוסף, אנשים יקנו ממך כי יכירו אותך, מה תעשי אם הסחורה תהיה דפוקה לגמרי? את נותנת אחריות כלשהי???
ברגע שתפתחי עסק תצטרכי לגלם במחיר המכירה את העלויות שלך- ביטוח לאומי, פנסיה וכדו' ואז חא בטוח שהמחיר יהיה כל כך נמוך...
לא רוצה להוציא את הרוח מהמפרשים, אבל אין לי ספק שרבים בדקו את הנושא לפניך וכנראה הגיעו למסקנה שזה בסוף לא כל כך משתלם...

ברבור באגם

משתמש מקצוען
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
במידה והמחיר נמוך אז אנשים יודעים שכנראה האיכות לא מי יודע מה
דבר שני עם הזמן את תדעי מה כדאי לקנות ומה לא הרבה הצלחה

קדימה צעד

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
עימוד ספרים
אני הייתי קצת חוששת.
מה תעשי אם תגיע סחורה לא לפי התיאור ותתקעי עם כמות גדולה שלא תצליחי למכור?
משהו נוסף, אנשים יקנו ממך כי יכירו אותך, מה תעשי אם הסחורה תהיה דפוקה לגמרי? את נותנת אחריות כלשהי???
ברגע שתפתחי עסק תצטרכי לגלם במחיר המכירה את העלויות שלך- ביטוח לאומי, פנסיה וכדו' ואז חא בטוח שהמחיר יהיה כל כך נמוך...
לא רוצה להוציא את הרוח מהמפרשים, אבל אין לי ספק שרבים בדקו את הנושא לפניך וכנראה הגיעו למסקנה שזה בסוף לא כל כך משתלם...
הכל נכון, חוץ משתי השורות האחרונות :)
קודם כל - לא כל כך הרבה אנשים רוצים לפתוח מכירה לבגדי תינוקות...
דבר שני - לא כל מי שרוצה גם מגיע לשלב ה'עושה'
ודבר שלי - אולי כולם חשבו ש'אם אחרים לא עשו את זה סימן שזה לא רעיון טוב'?
צריך לבדוק בצורה זהירה ומחושבת, ובתפילה לסייעתא דשמיא לקבלת ההחלטה הנכונה. אין סיבה לסגת מראש.

מוייייישה

משתמש פעיל
הכל נכון, חוץ משתי השורות האחרונות :)
קודם כל - לא כל כך הרבה אנשים רוצים לפתוח מכירה לבגדי תינוקות...
דבר שני - לא כל מי שרוצה גם מגיע לשלב ה'עושה'
ודבר שלי - אולי כולם חשבו ש'אם אחרים לא עשו את זה סימן שזה לא רעיון טוב'?
צריך לבדוק בצורה זהירה ומחושבת, ובתפילה לסייעתא דשמיא לקבלת ההחלטה הנכונה. אין סיבה לסגת מראש.
אז מה באמת מייעצים לי ?
תודה רבה על כיווני המחשבה

ברבור באגם

משתמש מקצוען
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
תתחילי בקטן ותראי אנשים מתרגשים וקונים סימן שיש לך את הטעם הנכון
יש לי קרובת משפחה שיש לה מפעל לבגדים היום הכול היא תופרת בסין כשהיינו ילדים תמיד היא באה עם בגדים לראות מה אנחנו אוהבים וכך היא הייתה מקבלת השראה מה כדאי לתפור ומה לא כדאי גם לך כדאי להתייעץ לפני שאת מזמינה דגם עוד אנשים שנראה לך שיש להם טעם במידה ואנשים ששאלת צדקו תמשיכי לשאול אותם עוד בהצלחה

נורה אדומה

משתמש פעיל
יש לי המון קישורים שהצליחו - סטים לתינוקות
אם תרצי, בשמחה.

אגב,
אלי אקספרס זה לא הסיפור כאן
כי אם המוצר טוב זה לא ממש משנה מאיפה הבאת אותו, השאלה הגדולה היא האם זה יצליח כמו כל מכירה
ממליצה להתחיל בקטנה עם פרסום מקצועי ולא מוזנח, ההשקעה לא גדולה ואם זה מצליח אז מעולה!

מוייייישה

משתמש פעיל
יש לי המון קישורים שהצליחו - סטים לתינוקות
אם תרצי, בשמחה.

אגב,
אלי אקספרס זה לא הסיפור כאן
כי אם המוצר טוב זה לא ממש משנה מאיפה הבאת אותו, השאלה הגדולה היא האם זה יצליח כמו כל מכירה
ממליצה להתחיל בקטנה עם פרסום מקצועי ולא מוזנח, ההשקעה לא גדולה ואם זה מצליח אז מעולה!
אשמח לקבל הקישורים מייל 055444445AE

פוטו פיקסל

פוטו פיקסל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עריכה והפקת סרטים

ציפור 1

משתמש חדש
לא מזימינים בגדים מעלי אקספרס בשביל למכור יש אתר שהוא נקרא עלי בבא שזה בעצם אח או ב של עלי אקספרס והוא מיועד לרכישה סיטנואית במחירים מצחיקים
לדעתי אתה צריךלפנות לשם
זה קצת מורכב צריך ללמוד את האתר מי נקרא מוכר אמין ולא
אבל זה אופציה טובה

• תודה
Reactions: bp1

אוריגמי

משתמש סופר מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
מהכרות עם יבואן שניסה גם לייבא ביגוד מעלי באבא- זה לא פשוט כמו שנשמע.
צריך לוודא שהבגד איכותי ושווה את המחיר, ושהוא בטיחותי ונוח
יש מוכרים עם ביטוח ויש ללא. זה אומר שאפשר להעביר כסף וח"ו לא לקבל סחורה, ואין מה לעשות...
בד"כ מזמינים דוגמא, מחליטים אם מתאים ואז מזמינים את הסטוק. בד"כ אין ביטוח על תשלום הדוגמא, והמשלוח עולה יקר.
צריך גם לחשוב מה עושים עם הסטוק. מוכרים לבד? לחנויות? בבית? במכירה?

מצד שני, יש מישהי שקונה בגדים ומוכרת במכירות מזדמנות, ובדוכן בבית החלמה. כנראה שכן אפשר להרוויח כך

אולי מעניין אותך גם...