אליאקספרס

yudb

משתמש סופר מקצוען
אל מי פונים אם לא הגיע ההזמנה?

חנוש-

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
צילום מקצועי
תפתחי מחלוקת בתוך ההזמנות שלך, באותה הזמנה ספציפית

tamar

משתמש מקצוען
כמה זמן עבר מאז ההזמנה?? זה יכול לקחת חודש בשקט.

יש לך אפשרות לפתוח תיק מתאריך מסוים לאחר הזמנת המוצר- נראה לי משהו כמו חודש אחרי ההזמנה.
ואז יש הגנה על הלקוח. צריך להזהר לא לפספס את הזמן שבו אפשר לפתוח תיק.

שנית בד"כ באתר הזה הם שולחים בדואר רשום כך שיש לך מספר לעקוב אחרי החבילה.

חנוש-

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
צילום מקצועי

קבצים מצורפים

• אליאקספרס.PNG
    KB 37.1 · צפיות: 15

chavi

משתמש צעיר
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
אקפוץ על אשכול זה, אם הגיע לי מהם מוצר פגום איך אני מטפלת בזה? אם מי אני אמורה לדבר?

תודה מראש!

רותי המניק

צלמת סופר מקצוענית (;
מנהל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
צילום מקצועי
נכתב ע"י chavi;1130161:
אקפוץ על אשכול זה, אם הגיע לי מהם מוצר פגום איך אני מטפלת בזה? אם מי אני אמורה לדבר?

תודה מראש!
תפתחי מחלוקת - "סכסוכים פתוחים" (זה התרגום שכתוב שם)
והוא נותן לך שם אופציות לבחירה למה את מתלוננת וכו'.

אני כמו פריירית אישרתי להם הזמנה של מוצר שלא שווה שקל
ורק התווכחתי עם המוכר במייל ולא יצא מזה כלום
רק אאח"כ ראיתי את האופציה הזאת.
וכמובן אל תאשרי שקבלת את ההזמנה

נירוש

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
נכתב ע"י yudb;1130007:
אל מי פונים אם לא הגיע ההזמנה?

בתור אחת שקונה הרבה שם מנסיוני עדיף קודם ליצור קשר עם המוכר הוא יגיד לך מה קורה עם החבילה, בדיוק היה לי כך שבוע שעבר , לא הגיע אלי סוודר, שאלתי את המוכר, הוא איתר את החבילה ואמר לי שהיא נכנסה לארץ ואחרי יומיים קיבלתי בדואר
בהצלחה

נירוש

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
נכתב ע"י דבורי צלמת;1130478:
איך זה שמוצרים שלא הגיעו ולא סימנתי שהגיעו מסומנים כאילו הגיעו?האקרים שלהם מסמנים בשמי שאישרתי את סיום הקניה???

שימי לב שיש שיעור זמן ההגעה לכל פריט בערך 35 ימים, כשאת מקבלת את המוצר את מסמנת שקיבלת אם עוברים 35 יום ולא סימנת זה מאושר באופן אוטומטי ואם לא קיבלת צרי קשר עם המוכר ואם לא יענה לך תפתחי סכסוך, שימי לב שיש אפשרות להאריך את זמן ההגעה כדי שההזמנה לא תאושר אוטומטית במקרה והמוכר אומר לך שיש עיכוב, בקיצור "תורה " שלימה... לוקח זמן עד שלומדים

עברו הרבה יותר מ35 יום :( וכבר דיברתי עם המוכרים והם שוב ושוב ביקשו להמתין ואם לא יגיע יחזירו תכסף אבל כמה עוד אמתין??ומה יש לי לעשות אם לא בא לי יותר להמתין?

נירוש

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
נכתב ע"י דבורי צלמת;1130507:
עברו הרבה יותר מ35 יום :( וכבר דיברתי עם המוכרים והם שוב ושוב ביקשו להמתין ואם לא יגיע יחזירו תכסף אבל כמה עוד אמתין??ומה יש לי לעשות אם לא בא לי יותר להמתין?

את בהחלט יכולה לפתוח בסכסוך, קודם האם בדקת באיזה מצב נמצאת החבילה? בדואר סין או בדואר ישראל

גרפיקהil

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
סליחה שאני קופצת על האשכול.

בכללי, האם אתם מרוצים מההזמנות שלכם באתר של אליאקספרס?
האם הדברים נראים טוב או שזה סחורה סוג ד'?

לדוג' תבניות סיליקון לאפיה, ראיתי שם במחירים אפסיים. האם מישהו יודע אם זה אותה איכות כמו שמוכרים בארץ?

אשמח מאוד לשמוע חוו"ד מנסיונכם.

רותי המניק

צלמת סופר מקצוענית (;
מנהל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
צילום מקצועי
נכתב ע"י גרפיקהil;1130737:
סליחה שאני קופצת על האשכול.

בכללי, האם אתם מרוצים מההזמנות שלכם באתר של אליאקספרס?
האם הדברים נראים טוב או שזה סחורה סוג ד'?

לדוג' תבניות סיליקון לאפיה, ראיתי שם במחירים אפסיים. האם מישהו יודע אם זה אותה איכות כמו שמוכרים בארץ?

אשמח מאוד לשמוע חוו"ד מנסיונכם.

אני עשיתי כמה וכמה הזמנות ומרובם התאכזבתי.
או שהסחורה היתה על הפנים באיכות גרועה.
או שכבר משהו שהיה טוב לא היה כמות כפי שהוצג בתמונה (זיכו אותי על ההפרש.)

אז זה תלוי במחיר.
אם זה משהו במחיר אפסי אז אין מה להפסיד בלקחת ריזיקה
אם זה יקר זה לא שווה את זה.

סתם דוגמא,
חולצת גברים שהזמנתי היתה ניראת בסדר בתמונה
והגיעה חולצה בתפירה באיכות יותר גרועה מחולצות תלבושת..
ובד 100% פוליאסטר - משהו מזעזע
-לא היה על החולצה אפילו תווית ממה היא עשויה

צריך ללמוד בכל דבר מה שווה ומה לא

נירוש

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
כמו שב אמרתי באלי אקספרס זו "תורה שלימה" מי שיודע למצוא את הפריטים השווים -מרוויח, אני מזמינה משם בגדים של זארה, HM- דברים מהממים!! בכלום כסף, המותגים הם מקוריים ולא חיקוי, צריך לקרוא היטב ממה הבגד עשוי, למדוד גדלים, אני מאוד מרוצה, אף אחד לא מאמין למחירים שאני משלמת, לקח לי זמן ללמוד, אבל זה השתלם!

מנסה---

משתמש רשום
נכתב ע"י נירוש;1130798:
כמו שב אמרתי באלי אקספרס זו "תורה שלימה" מי שיודע למצוא את הפריטים השווים -מרוויח, אני מזמינה משם בגדים של זארה, HM- דברים מהממים!! בכלום כסף, המותגים הם מקוריים ולא חיקוי, צריך לקרוא היטב ממה הבגד עשוי, למדוד גדלים, אני מאוד מרוצה, אף אחד לא מאמין למחירים שאני משלמת, לקח לי זמן ללמוד, אבל זה השתלם!

אולי תתני מעט טיפים איך מגיעים למוצרים האלה?
מילות חיפוש וסינון מסוימות? תחת איזה קטגוריה?
תודה!!

נירוש

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
"תורת הקניה"- על המזלג...

נכתב ע"י מנסה---;1131015:
אולי תתני מעט טיפים איך מגיעים למוצרים האלה?
מילות חיפוש וסינון מסוימות? תחת איזה קטגוריה?
תודה!!

אז ככה, כמה עצות בסיסיות וחשובות
1. לפני שמתיישבים לבחור, תרשמו על דף את הקפי המידה שאת צריכה, זה נורא מעצבן לראות בגד להתלהב ואח"כ לראות שהמידה לא מתאימה, פשוט לרשום שיהיה לך רשימה קבועה ומסודרת, אם זה שמלות- גם את האורך
2. קחי בחשבון שכל בגד נראה שם מליון דולר..., וכשמסתכלים מתחת למוצא על מפרט הבד- רואים שהוא מטריקו עלוב...
3. כתוב לך למטה כל חבילה של בגד כמה היא שוקלת- למה זה חשוב? כי אם התלהבת ממעיל והוא שוקל 200 גרם אז הוא שווה אולי 200 פרוטות
4. לכל מוכר יש בצד מס' יהלומים המציינים את אמינותו- זה מאוד חשוב
5. לפני שאני מזמינה אני שואלת אם יש לו את המוצר במידה שאני רוצה במלאי, קחו בחשבון שאת משלמת על מוצר ואחרי כמה ימים כשאת לא רואה ששולחים לך אותו יתכן שהוא אזל להם ועד שהם נזכרים ליידע אותך עובר שבוע...
6. שימי לב לקרוא חוות דעת של קונים על כל מוצר, אם אין אף חוות דעת זה מדליק נורה אדומה , כנסי לחנות של המוכר ותראי אם הוא קיבל חוות דעת על מוצרים אחרים, לא קונים בחנות שאין לה חוות דעת!
7. במשך הזמן למדתי להבחין שבגדי המותגים מוצגים על קולב עץ ויש לבגד הרבה תמונות
8. כל בגד או מוצר שמצאת, אל תתעצלי להמשיך לחפש בשאר הדפים את אותו פריט, יתכן שתמצאי אותו מסוכן אחר יותר בזול, חודש שעבר הזמנתי חולצה של זארה ב10 דולר לאחר שראיתי אותה אצל סוכן אחר ב 20 דולר
9. מצאת פריט שאת רוצה לקנות, כנסי לחנות של המוכר הזה וחפשי אם יש לו דברים אחרים שמענינים אותך, למה? כל מה שתזמיני ממנו יגיע בפעם אחת ויחסוך לך לחכות בדואר כל פעם לפריט אחר
10. דבר אחרון - תכשיטים!! אתן לא יודעות אלו תכשיטים מצופי זהב מדהימים הם מוכרים! בכלום כסף! נראים מהממים! אני מרבלת עילהם מלא מחמאות, ולא מגלה את המחיר....
בהצלחה!:)

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ת'

קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:
נקרא  3  פעמים

אתגר AI

בעלי חיים בראשי תיבות • אתגר 134

לוח מודעות

למעלה