המוקד שם היה של 209חזרנו היום מבני ברק סיוט!!!!!
שעה ומשהו בתחנה עם ילדים.
מוקד אחד במרכז בני ברק - ר' עקיבא - רשי.
כל רבע שעה אוטובוס שבקושי מתחיל להספיק להמונים..
כל אוטובוס שבא מאות מנסים לעלות עליו.
עם מי יש לדבר ומה יש לעשות?????
מה הקשר בין מחדלי תחבורה ציבורית לעירייה ?ובכביש ביציאה מהעיר היום שושן פורים היה קטסטרופה, עד שהגיע שם שוטר
איפ ההעיריה?
כי אולי "במקרה" יש שם רמזור* ואחריו "במקרה" מתבצעות עבודות להרחבת הכביש?ובכביש ביציאה מהעיר היום שושן פורים היה קטסטרופה, עד שהגיע שם שוטר
איפ ההעיריה?
כל הנתונים נכונים.כי אולי "במקרה" יש שם רמזור* ואחריו "במקרה" מתבצעות עבודות להרחבת הכביש?
חשבת על זה?
*שראש מועצה מקומית באזור דאג לפני כמה חודשים להאריך אותו ביציאה ממ"ע...
ואז היית מתלונן ש"עמד שוטר ולא עשה כלום" נכון?ואת השוטר שהגיע ב4 אחה"צ להביא כבר ב11 בבוקר (לדוג')
ואולי עוד שוטר בצומת חשמונאים..
חכם עדיף מנביא...?ואז היית מתלונן ש"עמד שוטר ולא עשה כלום" נכון?
עד כמה שידוע לי העירייה ממוקמת ליד מגדל המים בעיר............ובכביש ביציאה מהעיר היום שושן פורים היה קטסטרופה, עד שהגיע שם שוטר
איפ ההעיריה?
לא חכם ולא נביא..חכם עדיף מנביא...?
בגלל שאין אחראי על התחבורה מטעם העירייה, מש שכן יש בערים אחרות...מה הקשר בין מחדלי תחבורה ציבורית לעירייה ?
לפני כמה חודשים העיריה פתחה מכרז לתפקיד, אין לי מושג מה יצא מזהבגלל שאין אחראי על התחבורה מטעם העירייה, מש שכן יש בערים אחרות...
בוא נקווה שיצא מזה משהו...לפני כמה חודשים העיריה פתחה מכרז לתפקיד, אין לי מושג מה יצא מזה
וגם אם יצא משהולפני כמה חודשים העיריה פתחה מכרז לתפקיד, אין לי מושג מה יצא מזה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: