מקבלים בדואר ממס הכנסהשלום רב,
שילמתי מס רכישה, וכעת אני נדרש להציג לקבלן אישור מס רכישה מקורי המופנה ללשכת רישום מקרקעין, היכן אני יכול להשיג את האישור ?
תודה רבה, עבר למעלה מחודש ועדיין לא קיבלתי, כמה זמן לוקח ?מקבלים בדואר ממס הכנסה
מנסה באזור האישי הממשלתי, אך לא מוצא אזור המתייחס למס הכנסה, תוכלי לשלוח לי קישור ?ניתן לבקש ממסמ"ק (מיסוי מקרקעין) באיזור האישי הממשלתי או במפ"ל
יעילים מאד
כן, עורך דין הצהיר על העיסקה, אך נדרשתי לשלם מס רכישה, ושילמתי, כעת אני נדרש להציג אישור על כך.מי הצהיר על רכישת הדירה? יש עו''ד?
בד''כ עו''ד מצהיר בהצהרה מקוונת על העיסקה והוא גם מוציא את אישור מס רכישה.
איזור אישי של מס הכנסהמנסה באזור האישי הממשלתי, אך לא מוצא אזור המתייחס למס הכנסה, תוכלי לשלוח לי קישור ?
אז תבקש מהעו''ד להוציא את האישורכן, עורך דין הצהיר על העיסקה, אך נדרשתי לשלם מס רכישה, ושילמתי, כעת אני נדרש להציג אישור על כך.
אז פניתי, והיום קיבלתי מייל על תשובה עם קישור לאיזור האישי ברשות המיסים, נכנס לאיזור האישי, ולא רואה כלום, מה גם שכל פעם שאני נכנס לאיזור האישי ומקיש סיסמא, זה מביא אותי לדף הראשי של רשות המיסים. מצרף צילום מסך :איזור אישי של מס הכנסה
אם לא נרשמת בעבר עליך להירשם.
לבחור ברוביקה של "פניות לרשות המיסים" ולבחור נושא מיסוי מקרקעין.
או שפשוט תבקש במערכת פניות של מס הכנסה, בד"כ לוקח יותר זמן-
רשות המיסים
www.gov.il
לא הבנתי, הקבלן דורש אישור ממך, במקום מעוה"ד שלו??העורך דין של הקבלן דיווח, לצערי לא נראה לי שירצה לעזור לי.
האם היית מיוצג על ידי עורך דין? אם כן ניתן לקבל אישור באופן מקוון באתר המייצגיםשלום רב,
שילמתי מס רכישה, וכעת אני נדרש להציג לקבלן אישור מס רכישה מקורי המופנה ללשכת רישום מקרקעין, היכן אני יכול להשיג את האישור ?
למה צריך עו"ד חזקבוקר טוב
אולי מישהו מכיר עו"ד שחזק בנושא של פטור ממס רכישה כשיש בבית קטין שמקבל נכות בביט"ל
יעזור לי מאוד!
למה צריך להוכיחבמקרה שזה נכות תמידית זה באמת לא מסובך
כאן זה נכות לכמה שנים וגם תחום שמיעה שיותר קשה להוכיח שהקטין צריך את הדירה לכן צריך מישהו חזק בתחום
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ת'
קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי: