מי לא מכיר את יענקי שישא...אני מכיר אישית את היוזם של המיזם האדיר הזה
הוא מבקש ממי שיכול לפרסם את זה בכל הקבוצות
בלי לפקפק במיזם חשוב ומבורך כל כך אבל בכל זאת, זה שאדם יסמן ווי בשאלון ברשת קצת מפחיד אותי, מי ערב לזה שמדובר באדם שראוי להכניס אותו אלי הבייתה עם ילדים? למרות שהוא סימן *חרדי*אוכל כשרהיוזם הוא חרדי
אבל זה מדבר לכולם
כמובן שכל אחד בוחר את סוג האירוח
תיכנס ותראה אפשר לבחור את סוג האורחים
וגם האורחים יכולים לבחור את סוג המארח
כנסו שווה ....
נכון אבל איך עושים את זה בפועל? תגיע משפחה עם מזוודות אלי לדלת ואני יגיד "סליחה אתם לא מתאימים לי" או לבקש מהם פגישה במקום ניטראלי? לא סתם זה נכתב, יש לי במשפחה שהסכימו לארח וזה נגמר לא הכי נעים לכל הצדדים, ראוי לחשוב גם על זה כי זה פתוח לכל הציבור.אפשר לבקש לראות מקודם את המארחים / מתארחים
באתר יש את האפשרות לבקש...נכון אבל איך עושים את זה בפועל? תגיע משפחה עם מזוודות אלי לדלת ואני יגיד "סליחה אתם לא מתאימים לי" או לבקש מהם פגישה במקום ניטראלי? לא סתם זה נכתב, יש לי במשפחה שהסכימו לארח וזה נגמר לא הכי נעים לכל הצדדים, ראוי לחשוב גם על זה כי זה פתוח לכל הציבור.
נכון אבל איך עושים את זה בפועל? תגיע משפחה עם מזוודות אלי לדלת ואני יגיד "סליחה אתם לא מתאימים לי" או לבקש מהם פגישה במקום ניטראלי? לא סתם זה נכתב, יש לי במשפחה שהסכימו לארח וזה נגמר לא הכי נעים לכל הצדדים, ראוי לחשוב גם על זה כי זה פתוח לכל הציבור.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: