אפשר קרניזים ופרופלים של גבסיש לנו כמה תמונות יהלומים וצביה לפי מספר שיצאו ממש יפות.
רוצים לתלות.
פעם היה זגג שהיה עושה מסגרות בהתאמה לתמונה, מה קורה בימנו אנו? איך אתם מסגירים תמונות?
איפהה בשטראוס? לכיון גאולה או יפו?תחילת רח' שטראוס בירושלים.
אם אני לא מחליף בינו לבין אחר - הוא מאוד מקצועי.
0548451114
איך מותחים את הקנוס?אפשר קרניזים ופרופלים של גבס
ברח' יואל נדמה לי. מומלץ!בשכונת הבוכרים קיים זגג ומסגר ותיק וזול
יוצא בערך 60 ש"ח לתמונה קצת גדולהאפשר קרניזים ופרופלים של גבס
לא ניסיתי,איך מותחים את הקנוס?
לא ניסיתייוצא בערך 60 ש"ח לתמונה קצת גדולה
ועוד הרבה עבודה
וזה לא יוצא ממש מדויוק
אפשר הסבר? איך עשיתם?עשיתי משהו כזה
פרימיטיבי ופשוט. קנינו מסגרת, הוצאנו את התמונה (המזעזעת!!!) שהייתה שם. חתכנו קצת, התאמנו למידות, והכנסנו בין הדופן האחורית למסגרת. בלי להדביק רק בלחץ.אפשר הסבר? איך עשיתם?
בא.ת. שילתאיפה?
כמו בתמונה 15*20באיזה גודל?
אולי יש בעוד מקומות. בהצלחה!מחפשת כאלו...
קרוב לגאולה.איפהה בשטראוס? לכיון גאולה או יפו?
ותודה לכל המשיבים
אין עליו הוא נמצא בקומה הראשונה של רב שפע בסוף המסדרון מצד שמאל הוא איכותי ותותח מניסיון של כמה מיסגורים ותמונות אני לא חושב שהוא יקר החומר שלו תותחיש מסגר ברב שפע בקומה למטה
עשינו אצלו בעבר יצא מושלם
בעצם, אולי הוא קצת יקר, שירות אדיב ממש
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: