אני לא מצאתי פה מוצרים של עופרהPlease Log In
shaul.co
מטורף
זה צילום מהקטלוג של החנות בביתר מחיר מטורף...
בתקוה שעוד נשאר
היא מעולה אבל היא רק שימר , אין פה שום צללית מטיש בשאול תמרוקים את הפלטה הזו ב130 יש לי אותה מפסח שעבר והיא מעולה ממש
צפה בקובץ המצורף 1348687
את יודעת כמה זה עולה, ומאיזה חנות זה?
בתקוה שעוד נשאר
פיגמנט חזק שתענוג לעבוד איתו. צלליות הכי עמידות שפגשתי, שרד מקלחת!.מה מיוחד בפלטה הזו? אשמח לפירוט מעבר למה שכתוב בפרסומת
מסביר מאד, תודה!פיגמנט חזק שתענוג לעבוד איתו. צלליות הכי עמידות שפגשתי, שרד מקלחת!.
בלי להיות פרסומת- זו איכות בליגה. מאפרות מקצועיות משתמשות בה. פעם הייתי מלווה של כלה, וכשהמאפרת שאיפרה את האמא והאחיות ראתה את הפלטה שלי (הגעתי עם האיפור שלי, בשביל עצמי) היא בקשה להשתמש בו במקום השימר שלה. מניחה שזה מסביר?
חגשמח
כן. להכל.מסביר מאד, תודה!
מעבר לצלליות, יש שם עוד דברים?
סומק? הצללות?
יש למישהי מושג אם זה עדיין המחיר שרשום כאן??
בתקוה שעוד נשאר
למשהי יש מידע??יש למישהי מושג אם זה עדיין המחיר שרשום כאן??
ממייקאפ בביתר?
זה מחיר אפסי!!!!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: