דרוש מידע איפה אפשר לקנות בגדי ילדים באזור תחנה מרכזית או הרמדה?

H. Clin

משתמש מקצוען
יש לי אירוע הערב ברמדה בירושלים ואני מתכננת להגיע מוקדם בשביל לקנות חולצות חורף לבנים שלי לחיידר
יש חנויות טובות באזור?
אני מגיעה דרך תחנה מרכזית אז גם שם נוח לי
תהיה לי בערך שעה פנויה לפני האירוע אז אני יכולה להתרחק קצת אבל לא יותר מדי

זה אנוכי

משתמש פעיל
בתחנה מרכזית יש גולף ופוקס. ויש את סנטר 1 ממש ליד. אבל מרחק רבע שעה ירידה ברגל, יש את שמגר, ושם יש המון חנויות של בגדי ילדים.
אם את רוצה חנויות לא של חרדים (המחיר וכו'...) את גם יכולה לקחת רכבת לכיוון יפו (10 דק' בערך)

H. Clin

משתמש מקצוען
בתחנה מרכזית יש גולף ופוקס. ויש את סנטר 1 ממש ליד. אבל מרחק רבע שעה ירידה ברגל, יש את שמגר, ושם יש המון חנויות של בגדי ילדים.
אם את רוצה חנויות לא של חרדים (המחיר וכו'...) את גם יכולה לקחת רכבת לכיוון יפו (10 דק' בערך)
תודה! בגולף ופוקס יש חולצות שמתאימות לחיידר? עם צווארון וכפתורים?
איזה חנויות יש בסנטר 1?
שמגר יותר קרוב מכנפי נשרים?
אמרו לי שבכנפי נשרים יש לידר ובזאר שטראוס

זה אנוכי

משתמש פעיל
תודה! בגולף ופוקס יש חולצות שמתאימות לחיידר? עם צווארון וכפתורים?
איזה חנויות יש בסנטר 1?
שמגר יותר קרוב מכנפי נשרים?
אמרו לי שבכנפי נשרים יש לידר ובזאר שטראוס
אוי, לא יודעת. הילדים שלי קטנים יותר ועדיין הולכים עם חולצות לא מכופתרות.
שמגר, קצת יותר קרוב. אבל החנויות האלו יותר יקרות מבאזר שטראוס ולידר (קידי שיק, טיפ טופ, מלאנז', בנים ועוד כל מיני חנויות אמריקאיות יקרות מאד) אם את מחפשת חולצות מכופתרות, יכול להיות שיש חנות על הרחוב, ליד התחנות אוטובוס שמוכרת חולצות יפות בזול, אני רק לא יודעת אם היא עדיין קיימת, אולי יהיה מישהוא אחר שידע.

H. Clin

משתמש מקצוען
תודה רבה!
לא התכוונתי לחולצות מכופתרות עד למטה אלא עם כמה כפתורים למעלה וצווארון
יש כאלה בקיווי?

זה אנוכי

משתמש פעיל
לא הייתי בקיווי העונה. אז לא יודעת.
אבל זה במילא בתחנה מרכזית.
תבואי, תראי, אם יש מצוין, אם לא- תמשיכי הלאה. זה ירושלים פה!

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  100  פעמים

אתגר AI

קוביסט • אתגר 144

לוח מודעות

למעלה