מה המחיר?ב''חלום עולמי'' בכינרת
כמעט כל אופנוע ים אפשר זוגימה המחיר?
אפשר לעשות זוגי?
כבר חשבתי שיש לך רמת כתיבה גבוהה כל כך... בסוף הגיע השורה האחרונה...אופנוע ים
רכיבה על אופנוע ים בכנרת היא ללא ספק החוויה המשגעת והפראית ביותר. אתם מוזמנים לרכב על אופנוע הים של חלום עולמי ולהרגיש כיצד רוח, מים ושמים מתחברים לחוויה עוצמתית במיוחד. רכיבה על אופנוע בליווי נהג מקצועי שירכיב אותכם לנסיעה חוויתית אך בטוחה!
האופנוע מורשה ל 3 נוסעים (מדריך + זוג).
(העתקתי מהאתר של ''חלום עולמי'')
כשאני רוצה לכתוב ברמה גבוהה אז אני יודע....כמה חשבתי שיש לך רמת כתיבה גבוהה כל כך... בסוף הגיע השורה האחרונה...
רק רציתי לדעת אם אפשרי פשוט לבוא למקום ולהזמין כמו בננות אבובים וכ'ו...
כי אני מחפשת אטרקציה ליום ראשון הבא ביחד עם בעלי
נו נו... שוין....כשאני רוצה לכתוב ברמה גבוהה אז אני יודע....
אבל אם הייתי רואה מישהו כותב את מה ש''כתבתי''. אז לא הייתי אומר שהוא כותב ברמה גבוהה.
אלא הייתי כותב שהוא חי בסרט......
דבר ראשון, - זה חבר שלי.......אני מבין שאתה מתנזר מלגלח בר"ח אייר..
בעיקרון לא חושבת שיש שוני בין אבובים לאופנוע ים מבחינת ההזמנה וכו..רק רציתי לדעת אם אפשרי פשוט לבוא למקום ולהזמין כמו בננות אבובים וכ'ו...
יש לך רישיון לזה?איפה אפשר לעשות אופנוע ים באזור הצפון,
גם אופנוע ים אפשר להגיע ולהזמין במקום במדה ואין עוד כאלו שהזמינו ואז יש תורכבר חשבתי שיש לך רמת כתיבה גבוהה כל כך... בסוף הגיע השורה האחרונה...
רק רציתי לדעת אם אפשרי פשוט לבוא למקום ולהזמין כמו בננות אבובים וכ'ו...
כןיש דבר כזה ספינה/שייט (לא יודעת איך קוראים לזה..) שנוהגים בו לבד, בלי נהג/מדריך,
משהו כמו אופנע ים לנהיגה עצמית
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ר'
קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יי כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יי כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ: