זמני בעולם
משתמש מקצוען
בזמן האחרון האינטרנט שלי לא מרגיש טוב לסירוגין, נהיה איטי ולא איתי..., יכול להיות שזה קשור לחברה (019) ויכול להיות שזה קשור לסטיק?
אנא! תנו עצות.. בו"ה.
אנא! תנו עצות.. בו"ה.
יכול להיות שקשור לקליטה סלולארית באזורכם.בזמן האחרון האינטרנט שלי לא מרגיש טוב לסירוגין, נהיה איטי ולא איתי..., יכול להיות שזה קשור לחברה (019) ויכול להיות שזה קשור לסטיק?
אנא! תנו עצות.. בו"ה.
איך אני משנה את זה? דרך האתר שלהם?יכול להיות שקשור לקליטה סלולארית באזורכם.
תנסו להחליף את הקליטה של הסים (יש ב019 אופציה לפרטנר או פלאפון)
שרות לקוחותאיך אני משנה את זה? דרך האתר שלהם?
או עם נציג בטלפון או בצאט דרך האתר שלהם.איך אני משנה את זה? דרך האתר שלהם?
אני נמאס לי מזה שכל יומיים צריך לרדוף אחריהם ואז תמיד אותו פתרון זמני..לי גם 019 עשה בעיות, התקשרתי אליהם והם אמרו שבאמת יש אצלם בעיה ושאני אכבה את המחשב ועוד 5 דקות הם יסדרו את זה.
וכך היה...
סטיק של הוואי (נגד קשקשים...)שרות לקוחות
איזה סטיק יש לכם?
כן.. פיתרון ה"איפוס".....אני נמאס לי מזה שכל יומיים צריך לרדוף אחריהם ואז תמיד אותו פתרון זמני..
היום אני הולך לעבור לחברה אחרת, מקווה שיהיה יותר טוב
עברתי לפאלפון עם סים של יוסי תקשורת יותר טוב אבל עדיין לא מושלםכן.. פיתרון ה"איפוס".....
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: