נטפרילאחרונה הותקנו אצלנו סיבים אופטיים, והסינון הנוכחי שלי, רימון, הודיע לי שאין לו תמיכה טכנית ללקוחות עם סיב של בזק.
אשמח מאוד להצעות של שירותי סינון אחרים.
ככל הידוע לי, יש אפשרות לספק רימון על גבי סיב בזק.לאחרונה הותקנו אצלנו סיבים אופטיים, והסינון הנוכחי שלי, רימון, הודיע לי שאין לו תמיכה טכנית ללקוחות עם סיב של בזק.
מוזמן להרחיב.ככל הידוע לי, יש אפשרות לספק רימון על גבי סיב בזק.
תוכל לפנות אלי להמשך פרטים.
לי יש נטפרי בבית וסטיק אתרוג בעבודה. בפתיחת אתרים אתרוג יותר מקפידים מנטפרי, לדוגמה האתר הזה - שאני משתמש בו רבות חסום באתרוג ופתוח בנטפרי.אשמח מאוד להצעות של שירותי סינון אחרים.
למיטב הבנתי רימון ואתרוג זה אותה התשתית, אז זה לא רלוונטי עבורי.לי יש נטפרי בבית וסטיק אתרוג בעבודה. בפתיחת אתרים אתרוג יותר מקפידים מנטפרי, לדוגמה האתר הזה - שאני משתמש בו רבות חסום באתרוג ופתוח בנטפרי.
אבל בתמונות אתרוג הם ממש זוועה - אין שם חסימה נורמלית; לעומת נטפרי שחוסמים כל תמונה שניה, גם אם אין לכך סיבה מוצדקת.
קצת מוזר מה שנכתב כאן.. לא?!לי יש נטפרי בבית וסטיק אתרוג בעבודה. בפתיחת אתרים אתרוג יותר מקפידים מנטפרי, לדוגמה האתר הזה - שאני משתמש בו רבות חסום באתרוג ופתוח בנטפרי.
אבל בתמונות אתרוג הם ממש זוועה - אין שם חסימה נורמלית; לעומת נטפרי שחוסמים כל תמונה שניה, גם אם אין לכך סיבה מוצדקת.
אנחנו עם אינטרנט רימון וספק של בזקלאחרונה הותקנו אצלנו סיבים אופטיים, והסינון הנוכחי שלי, רימון, הודיע לי שאין לו תמיכה טכנית ללקוחות עם סיב של בזק.
לא כל כך הבנתי.אנחנו עם אינטרנט רימון וספק של בזק
אני גם לא מבינה בזהלא כל כך הבנתי.
כבר חצי שנה בערך שאין הפרדה בין ספק לתשתית. כוונתך שמי שמספק לך זה רימון ששוכרים מבזק? אם ככה זה לא עוזר לי, כי באזור שלי יש רק סיבים של בזק, שלא מושכרים לחברת רימון.
אם כוונתך אחרת, אשמח להבין
תעבור לרימון כולל תשתית שיושבת על סיבים של בזק.לא כל כך הבנתי.
כבר חצי שנה בערך שאין הפרדה בין ספק לתשתית. כוונתך שמי שמספק לך זה רימון ששוכרים מבזק? אם ככה זה לא עוזר לי, כי באזור שלי יש רק סיבים של בזק, שלא מושכרים לחברת רימון.
אם כוונתך אחרת, אשמח להבין
יתכן ולא הבאתי את הדוגמה הנכונה, הם מקפידים באתרים באופן כללי יותר מנטפרי בפתיחת אתרים ללא קשר לתמונות.קצת מוזר מה שנכתב כאן.. לא?!
מה החכמה לחסום? חסום יותר זה מוקפד יותר?
בנטפרי האתר הזה פתוח, ומסונן! כולל התמונות שכתבת בשורה אח"כ שאתרוג זוועה...
אז במה אתרוג מקפידים יותר מנטפרי???
אין שום בעיה.תעבור לרימון כולל תשתית שיושבת על סיבים של בזק.
מה הבעיה?
למה זה לא רלוונטי??אין שום בעיה.
השאלה שלי נובעת מכך שמה שתיארת בדיוק - לא רלוונטי באיזור שלי
הסיבה שהם מקפידים היא בגלל שאין להם אפשרות לסנן את התמונותיתכן ולא הבאתי את הדוגמה הנכונה, הם מקפידים באתרים באופן כללי יותר מנטפרי בפתיחת אתרים ללא קשר לתמונות.
לאחר ברור, הפתרון הוא תוכנת סינון של רימון על המחשב, ולא סינון ברמת ספק.מוזמן להרחיב.
תודה רבה!לאחר ברור, הפתרון הוא תוכנת סינון של רימון על המחשב, ולא סינון ברמת ספק.
או סינון נטפרי ברמת ספק.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: