לא מכיר את המכשיר הזה ספציפית, אבל היה לי נסיון עם כמה מכשירים כשרים (אולי קשור לתמיכה בדור 4) שמצלצלים רק כשהמתקשר שומע את ה-"טווווו" השני (כלומר שמספספסים שיחות של כאלה שרק צינטקו כי לא רצו להפריע באמצע הסדר וכד')יש לי נוקיה 208 כשר ישן וטוב.
הבעיה היא שגם שאני נרשמת לצינתוקים (קו האמהות, קו הקהילה, ואטסאפ משפחתי וכו') - זה לא עובד.
אין לי מושג אם הבעיה בהגדרות, בנייד עצמו, או בתוכנית (פרטנר).
כמובן צינטוקים מעצבנים אני כן מקבלת...
אם יש למשהו רעיון אשמח מאד לדעת.
וזה מופיע ברשימת השיחות אח"כ? כי אצלי לא.לא מכיר את המכשיר הזה ספציפית, אבל היה לי נסיון עם כמה מכשירים כשרים (אולי קשור לתמיכה בדור 4) שמצלצלים רק כשהמתקשר שומע את ה-"טווווו" השני (כלומר שמספספסים שיחות של כאלה שרק צינטקו כי לא רצו להפריע באמצע הסדר וכד')
יתכן והצינטוקים מכוונים רק ל"טווו" אחד.
והצינטוקים המעצבנים של הפירסומות וההתרמות הם מטרידים עד הרגע שאתה עונה, או לפחות 2-3 צילצולים.
לא מופיע בכלל כאילו לא נקלטוזה מופיע ברשימת השיחות אח"כ? כי אצלי לא.
ואם לא, מצאת פתרון?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: