משהוא חדש דנדש!
יש עוד מישהו שזה קרה לו?
יש עוד מישהו שזה קרה לו?
xp-pen מה שחנוך בינר פרסם ומפרסם אני לא חושב שבזה הבעיה כי אני עדכנתי בזה שוב את הדרייבר מחדש ובגרסה המתקדמת וזה לא עזר ליאיזה לוח\עט יש לך?
היא מתכוונת להגדרות מברשת של פוטושופ.איפה ההגדרות של לחץ עט שם?
מה שכתבתי שם ההגדרות של לחץ העט.איפה ההגדרות של לחץ עט שם?
עשיתי לא עזרשים את הקובץ הזה בתיקייה הזאת (כמובן עם השם משתמש שלך במקום הטקסט האפור)-
C:\Users\[User Name]\AppData\Roaming\Adobe\Adobe Photoshop CC 2018\Adobe Photoshop CC 2018 Settings
ואם כבר עשית את זה בזמנו אז אולי זה גם הבעיה, במקרה כזה תנסה להעביר אותו משם לתיקייה אחרת זמנית, ותריץ מחדש פוטושופ, יתכן שזה יפתור. (ואם זה לא פתר- תחזיר.)
אין לי סימן קריאהמה שכתבתי שם ההגדרות של לחץ העט.
אם יש לך משולש עם סימן קריאה, סימן שהוא לא קולט את לחץ העט. אם אין לך סימן כזה, הוא כן קולט את העט.
לא יודעת אם זה עדיין רלוונטי אבל רק עכשיו הגעתי לזה. אם אין לך משולש קטן עם סימן קריאה, אז בעיקרון אמור להיות לחץ עט. תבדוק שה control מסומן pen pressure.אין לי סימן קריאה
יש לי לחץ עט אבל רק במנגה לא פוטושופלא יודעת אם זה עדיין רלוונטי אבל רק עכשיו הגעתי לזה. אם אין לך משולש קטן עם סימן קריאה, אז בעיקרון אמור להיות לחץ עט. תבדוק שה control מסומן pen pressure.
כאן הקונטרול.יכול להיות שזה ההגדרות של העט.
ב brush settings
Shape dynamics.
תבדוק אם זה מוגדר ללחץ עט.
סליחה צודקים טעות לא הסתכלתי בכלל במקום הנכון יש לי כזה משולש עם סימן קריאה בקונטרול איך אני מסדר את זה?כאן הקונטרול.
אתה יודע איפה הבראש סטינגס בפוטושופ?
מה אני אמור לעשות שלא יהיה לי סימן קריאה בpen pressureלא יודעת אם זה עדיין רלוונטי אבל רק עכשיו הגעתי לזה. אם אין לך משולש קטן עם סימן קריאה, אז בעיקרון אמור להיות לחץ עט. תבדוק שה control מסומן pen pressure.
זאת השאלה שלך מתחילת האשכול.. רק במילים אחרות.מה אני אמור לעשות שלא יהיה לי סימן קריאה בpen pressure
2018זאת השאלה שלך מתחילת האשכול.. רק במילים אחרות.
עוד לא פתרנו אותה.
איזה פוטושופ זה אגב?
דרך אגב אין עליך על היחס שמתיחס ומפרגן אפילו לציירים קטניםזאת השאלה שלך מתחילת האשכול.. רק במילים אחרות.
עוד לא פתרנו אותה.
איזה פוטושופ זה אגב?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: