דרוש מידע איככסססס איזה ריח!!!

אימפריה

משתמש מקצוען
עריכה והפקת סרטים
הרחתי בימים האחרונים ריח מסריח בחדר הילדים, עשיתי חיפוש מאסיבי בארון וגיליתי שבתוך התיק שבארון נשכחה ביצה קשה מעופשת,
כיבסתי את התיק והריח לא עבר, גם בארון נשאר ריח נורא למרות שריססתי שם מפיץ ריח,
מה עושים?

~נעמי~

עיצוב גרפי
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
פרסום וקופי
מוזיקה ונגינה
D I G I T A L
סופגי ריחות טבעיים - סודה לשתיה תפזרי איפה שאפשר... פרוסות תפוחי אדמה (יבשות) חצי כוס חומץ במקום שלא תתהפך.. ויש אומרים גם בצל...
אם התיק לא יקר הייתי מותרת עליו..

יראת גאולה

משתמש מקצוען
סופגי ריחות טבעיים - סודה לשתיה תפזרי איפה שאפשר... פרוסות תפוחי אדמה (יבשות) חצי כוס חומץ במקום שלא תתהפך.. ויש אומרים גם בצל...
אם התיק לא יקר הייתי מותרת עליו..
מוסיפה גם קפה לרשימה... טוענים שגם הוא סופח ריחות.

Ravid.G

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
את התיק לכבס עם חומץ (1/4 כוס) וגם עם אבקת סודה לשתיה (2-4 כפיות), בנוסף לג'ל כביסה ומרכך כביסה, לתלות לייבוש במקום מאוורר היטב.

לגבי הארון, להכין בכלי : 1 כוס מים, 1 כף חומץ, 1 כפית סודה ו1/2 כפית מרכך כביסה.
לטבול את המטלית בכלי, לסחוט היטב ולנקות את האיזור הבעייתי בארון... עדיף לחזור על הפעולה מספר פעמים.
להשאיר את הארון פתוח להתאווררות.

כל הנוסחאות הנ"ל מניסיון אישי ולא מידיעה, אין אחריות - אבל לי הם מעולם לא הזיקו...

RUSI10

משתמש מקצוען
בהצלחה לך...................o_O

ביצה רקובה זה מוטציה של בואש.....
מה שלא עושים - הריח גובר על הכל..

אז אם תצליחי - שתפי...

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  108  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה