גם לי הצלילים של הMIDI לא תמיד עובדים. הבנתי שיש פלאגין טוב להשמעת ערוצי MIDIזה מראה במד ווליום שיש קול אבל לא שומעים כלום, למרות שאת שאר האודיו שומעים. צריך בשביל זה פלאגין?
ובכללית קיובס מומלצת לעבודה עם מידי?
נכון שאינו מיועד אבל כדי שיהיה אפשר לעבוד על הפרויקט מוכרחים לשמוע ברמה בסיסית לפחות. במדיה פלייר זה עובד לי מצוין העניין שאני רוצה לערוך את זה מה שלא שייך במדיה פליירערוץ מידי אינו מיועד לנגינה אלא להעברת נתונים .יש את המידי של הווינדוס שכן מנגן אבל עם עיכוב גדול וסאונדים חלשים
בקצרה זה נקרא GM תוריד את הליון סוניק ביחד עם הסאונדים הבסיסיים בהגדרות של הפלאגין תלחץ על GM ואז תיצור 16 ערוצי מידי שהם בעצם יהיו מקושרים להליוןנכון שאינו מיועד אבל כדי שיהיה אפשר לעבוד על הפרויקט מוכרחים לשמוע ברמה בסיסית לפחות. במדיה פלייר זה עובד לי מצוין העניין שאני רוצה לערוך את זה מה שלא שייך במדיה פלייר
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ר'
קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יי כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יי כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ: