דרוש מידע איך קוראים את הדו"חות מקרן הפנסיה??

POKER

משתמש מקצוען
עריכה תורנית
עימוד ספרים
אני מקבל כל רבעון דו"ח ניהול כספים בקרן הפנסיה (מנורה מבטחים). איך אני יודע לקרוא מה כתוב שם, האם הקרן מתנהלת בצורה טובה? האם המעסיק מפריש כמו שצריך? וכו' וכו'.
כמו"כ איך מאחדים קרנות פנסיה??

D

Deleted member 107321

אורח
אני מקבל כל רבעון דו"ח ניהול כספים בקרן הפנסיה (מנורה מבטחים). איך אני יודע לקרוא מה כתוב שם, האם הקרן מתנהלת בצורה טובה? האם המעסיק מפריש כמו שצריך? וכו' וכו'.
מישהו קורא את זה בכלל?
אולי כדאי לקחת יעוץ.

A052

משתמש סופר מקצוען
הדוחות מאד מאד פשוטים, במיוחד למי שלמד פעם גמרא
יש עמודה של משכורת, ובודקים שכל חודש הועבר ושהסכום זהה לסכום הרלוונטי בתלוש השכר.

רווחים ניתן להשוות לקרנות דומות (אותו מסלול השקעה) באתר פנסיה נט.

איחוד קרנות נעשה ע"י מילוי טופס באתר של החברה אליה רוצים להעביר.

ייעוץ עיסקי ופיננסי

וניהול כספים לעסקים חברות ארגונים ופרטיים
מנהל קבוצה
מנוי פרימיום
א. תבדוק את האחוזי דמי ניהול מהצבירה וההפרשה
ב. אמור להיות רשום את התשלומים של המעסיק תבדוק האם כל מה שהופרש בתלושים רשום בקופה
ג. להשוות דמי ניהול מול קופות אחרות ולשקול מעבר לקופה ריווחית יותר
ד. איחוד בדרך כלל הקופה החדשה מטפלת בזה

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  83  פעמים

אתגר AI

קוביסט • אתגר 144

לוח מודעות

למעלה