כןצבע רגיל של קירות?
יש מדבקות מיוחדות לרהיטים. אבל בתנאי שאין רבועים או צורות בולטות על המגירות..מדבקה?
כלומר?? תוכלי לפרט לי קצת יותר?
אני רוצה לשנות קצת את המראה של המגירות הבנאליות ולשוות להן מראה קצת יותר נעים לעין...
חשבתי פשוט לצבוע אותן.
כדי לחדש את המראה של המגרות לא ממש חייבים לצבוע את כולם, אפשר בהחלט לקחת מדבקות (של יצירת ילדים, או יותר איכותי) ולהדביק.מדבקה?
כלומר?? תוכלי לפרט לי קצת יותר?
אני רוצה לשנות קצת את המראה של המגירות הבנאליות ולשוות להן מראה קצת יותר נעים לעין...
חשבתי פשוט לצבוע אותן.
וואו זה נשמע טוב!!כדי לחדש את המראה של המגרות לא ממש חייבים לצבוע את כולם, אפשר בהחלט לקחת מדבקות (של יצירת ילדים, או יותר איכותי) ולהדביק.
יש אפשרות נגיד לקחת מדבקות אותה צורה ואותו צבע בגדלים שונים, כמו עיגולים, ולהדביק מפוזר על המגרות.
אפשר גם לקחת כמובן את המדבקות בצבע שונה מהמגרות עצמן,
אם ממש רוצים להתפרע אפשר לכל מגרה לתת מדבקות בצבע שונה, (בעמודון יש ארבע או חמש) וככה לגוון יותר.
אפשר לקחת מדבקות ולהדביק צפוף שאחד עולה קצת על השני, במצב זה צריך שהמדבקות יכסו את כל השטח, ככה זה גם נותן טקסטורה מענינת.
אם לא רוצים ללכת על מדבקות, כי בכל זאת האיכות לא ממש.... אפשר לקחת טפט איכותי ולגזור לרצועות, עיגולים, משולשים וכו'.
להדביק פסים באלכסון, אפשר במתכונת של כמה צבעים, וכיד הדמיון הטובה.
בהצלחה!
לא יודעת איך יראה ספריי של עשר שקל. יכול להיות שהוא גם עושה את העבודה.ספריי רגיל של אומנות?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: