שכוייחצירפתי אותו למקרה שאין לך
כן, זה משהו יותר טוב.שכוייח
כשעשיתי דרך הסקריפט המובנה באינדי' זה פתח לי קובץ חדש ושם לי כמה דפים על אותו עמוד
יש משהו יותר טוב?
אגב לא צירפת משהו...
אני אמור להתקין אותו איפשהו?כן, זה משהו יותר טוב.
אכן הקובץ לא צורף בהתחלה, דחסתי אותו לזיפ וערכתי את ההודעה תבדוק שוב
אני אמור להתקין אותו איפשהו?
אם כן איך?
תודה רבה!
ישר כח עצוםסקריפטים – מה זה וכיצד משתמשים בזה | InDesign Tips
דף הבית של מעצבים בתוכנת אינדיזיין. באתר תמצאו מדריכים, טיפים, קורסים ומידע על תוכנת אינדיזיין. בחנות האתר תוכלו לרכוש קבצי אינדיזיין לעיצוב של לוחות שנה, יומנים ועודindesign.tips
יש מה לעזור שיצא לגמרי מושלם?ישר כח עצום
זה יצא כמעט מושלם
כל 2 עמודים נפתחו על עמוד (כלומר כל 2 כפןלות עמודים על כפולה אחת)יש מה לעזור שיצא לגמרי מושלם?
מעניין אצלי זה עובד פיקסכל 2 עמודים נפתחו על עמוד (כלומר כל 2 כפןלות עמודים על כפולה אחת)
פתחתי ידנית עוד עמודים וסידרתי.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: