וורד איך עושים פס לכתיבה תשובה או חתימה?

שכויח

משתמש מקצוען
שיפט + מקש מינוס/מקף
gjik9wq3xr4oatk8jptg8.jpg

שמעון 123

משתמש רשום
תודה רבה,
אבל איך אני עושה שכל השורות יגמרו באותו מקום?
מקווה שאני מובן.

במקום שאין אנשים ;)

משתמש מקצוען
אבל איך אני עושה שכל השורות יגמרו באותו מקום?
מסמנים את הקו ברצף. כשהוא גולש לשורה הבאה מפסיקים. כך מגיעים למצב שכולם יגיעו לאותו מקום.
אפשרות אחרת: מסמנים קו אחד. מעתיקים אותו ומדביקים בכל מקום שרוצים ויש קו בגודל אחיד.

מאיר עלי באבא

משתמש מקצוען
אם רוצים מסמך עם הרבה קוים
יש דרך יותר פשוטה ע"י הגדרת טאב בהגדרות פיסקה למעלה יש חץ קטן לוחצים ונפתח חלון למטה בצד ימין יש טאבים
מגדירים את אורך הטאב ואת סגנון הקו
וכשרוצים לעשות קו במסמך לוחצים על לחצן טאב במקלדת שנמצא מעל Capslock (איפוא שמשנים לאותיות גדולות באנגלית)

שמעון 123

משתמש רשום
אם רוצים מסמך עם הרבה קוים
יש דרך יותר פשוטה ע"י הגדרת טאב בהגדרות פיסקה למעלה יש חץ קטן לוחצים ונפתח חלון למטה בצד ימין יש טאבים
מגדירים את אורך הטאב ואת סגנון הקו
וכשרוצים לעשות קו במסמך לוחצים על לחצן טאב במקלדת שנמצא מעל Capslock (איפוא שמשנים לאותיות גדולות באנגלית)
איפה יש הגדרות פיסקה בוורד?

מאיר עלי באבא

משתמש מקצוען

קבצים מצורפים

• הדרכה.zip
    7.1 MB · צפיות: 4
נערך לאחרונה ב:

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה