שמתי ולא עוזרמשהו קר או קפוא
כדי לעצור את הדימום
לא ירקתילא לירוק זה גורם למשיכה של הנימים
תעטפי את הקרח בבד או מגבת ותלחצי חזק במקום של העקירהשמתי ולא עוזר
השאלה כמה זמן אחרי העקירה אמור להיפסק הדם?כשאני עשיתי עקירה,
הרופא אמר לא לירוק, ולא לשים שום דבר על הדימום,
ורק ככה מפסיק הדימום
העקירה שהייתה לי היא של 2 שיניים, יכול להיות שבגלל זה יש לי דימום מוגבר?ממש לא תקין! ואסור להשאר ככה ללילה ובודאי שלא ללכת לישון תוך כדי דימום.
(בשינה אדם לא מרגיש מה קורה איתו ויכול להגיע למצב מסכן חיים ח''ו בלי להרגיש, רק בגלל דימום שיניים)
חובה להתייעץ עם רופא השיניים או רופא משפחה אחראי.
בטיפולי שיניים קיים סיכון לדימום שלא קיים במקרים רפואיים אחרים.
הפתרון המקומי בד''כ למקרה כזה זה תפירה של החתך או סגירה בדבק ביולוגי - דבק שנמס מעצמו וסוגר את החתך.
בהמשך תבררו האם מומלץ לבדוק תפקודי קרישה. כי ישנם רכיבים זניחים בקרישה שחוסר שלהם בא לידי בטוי בשיניים במיוחד ולא בכל דימום שהוא. אבל חובה לדעת אם יש בעיה כדי לא להגיע למצבי סיכון בהזדמנויות אחרות.
נכתב מידע ומנסיון אישי רב שנים.
רפואה שלמה!
לא מספיק להניח על המקום?למצוץ שקית של תמצית תה, אולי קצת לא נחמד אבל מנסיון עוזר מאד
כאמור תתיעצי עם רופא! יתכן שאפשר גם בטלפון.העקירה שהייתה לי היא של 2 שיניים, יכול להיות שבגלל זה יש לי דימום מוגבר?
ולגבי השינה, את מבהילה אותי
מה עושים? איך אני יכולה לדעת אם יורד לי דם בלילה או לא?
ולגבי התפירה, תפרו לי את 2 המקומות של העקירה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ר'
קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יי כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יי כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ: