נכתב ע"י פשוט;1001094:לי אמרו לגרגר עם כוס מים פושרים עם כפית מלח זה עוזר להתכווצות כלי דם ועצר דימום
רפואה שלימה!
נכתב ע"י בראש מילה;1001096:לצערי, ניסיתי כבר את כל השיטות האלה.....
אשמח לכל רעיון נוסף...
נכתב ע"י דסי;1001147:מפטנט רשום: סוכר! עוצר דימום
אשמח לשמוע אם עזר
נכתב ע"י פשוט;1001094:לי אמרו לגרגר עם כוס מים פושרים עם כפית מלח זה עוזר להתכווצות כלי דם ועצר דימום
רפואה שלימה!
נכתב ע"י נירוש;1001158:חובה!!!!!!לבלוע את הרוק, זה מסוכן אם לא!!
להניח מעט על המקוםנכתב ע"י בראש מילה;1001168:מה אמורים לעשות עם הסוכר? לפזר על המקום? לאכול?
נכתב ע"י נירוש;1001158:חובה!!!!!!לבלוע את הרוק, זה מסוכן אם לא!!
הולכים לישון...נכתב ע"י בראש מילה;1001186:קקטוס, תודה, אבל את ההוראות האלה קיבלתי כמעט מילה במילה מהרופאה...
השאלה היא מה עושים כשלא הכל הולך לפי ההוראות
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: