לצורך רכישת מדיח כלים נכנסתי לאתר זאפ ובחרתי דגם של בוש במחיר מצויין.
בהשוואת מחירים היו 4 חנויות עם קטגוריית מחיר דומה ולכולם היה סמל ירוק של קניה חכמה (חו"ד טובות מלקוחות שמרוצים מהשרות)
בצעתי הזמנה והתקשרתי לוודאות שהמוצר במלאי, המוכר אמר שהמוצר לא נמצא אצל הספק והציע שדרוג לדגם חליפי מתקדם\ייצור גרמניה\שקט וכו' כמובן בתוספת של כמה מאות שקלים.
מכיון שמלכתחילה יעדתי תקציב מצומצם סרבתי בנימוס ובקשתי לבטל את החיוב ונענתי.
פניתי לחנות הנוספת ושוב אותו סיפור,
הזמנה...
תשלום...
אין במלאי...
שידרוג...
החזרת תשלום!
וכך שבוע שלם השתגעתי עם 4 ! חנויות.
באחרונה לאחר שבוע של קניות וביטולים נשברתי ורכשתי מדיח עם סדרה מתקדמת יותר בתוספת פחותה של 150 ש"ח ואספקה מיידית.
אמממה ... להפתעתי היום בבוקר אני מגלה ששתיים מהחנויות שטרטרו אותי הציגו את המדיח שלא נמצא כלל אצל הספק
ב-2 שקל פחות מהמתחרים בשביל להיות ראשונים בזאפ.
אפילו שהם יודעים שהמוצר כלל לא נמצא בארץ אצל היבואן שלהם!!!
הלקח שלי: אם אין לחנות הזולה את המוצר, תדפדפו ותחפש חנות יקרה יותר ב-30 ש"ח ותקבלו את המוצר שרציתם בלי קומבינות.
בהשוואת מחירים היו 4 חנויות עם קטגוריית מחיר דומה ולכולם היה סמל ירוק של קניה חכמה (חו"ד טובות מלקוחות שמרוצים מהשרות)
בצעתי הזמנה והתקשרתי לוודאות שהמוצר במלאי, המוכר אמר שהמוצר לא נמצא אצל הספק והציע שדרוג לדגם חליפי מתקדם\ייצור גרמניה\שקט וכו' כמובן בתוספת של כמה מאות שקלים.
מכיון שמלכתחילה יעדתי תקציב מצומצם סרבתי בנימוס ובקשתי לבטל את החיוב ונענתי.
פניתי לחנות הנוספת ושוב אותו סיפור,
הזמנה...
תשלום...
אין במלאי...
שידרוג...
החזרת תשלום!
וכך שבוע שלם השתגעתי עם 4 ! חנויות.
באחרונה לאחר שבוע של קניות וביטולים נשברתי ורכשתי מדיח עם סדרה מתקדמת יותר בתוספת פחותה של 150 ש"ח ואספקה מיידית.
אמממה ... להפתעתי היום בבוקר אני מגלה ששתיים מהחנויות שטרטרו אותי הציגו את המדיח שלא נמצא כלל אצל הספק
ב-2 שקל פחות מהמתחרים בשביל להיות ראשונים בזאפ.
אפילו שהם יודעים שהמוצר כלל לא נמצא בארץ אצל היבואן שלהם!!!
הלקח שלי: אם אין לחנות הזולה את המוצר, תדפדפו ותחפש חנות יקרה יותר ב-30 ש"ח ותקבלו את המוצר שרציתם בלי קומבינות.