תלוי איזה תיקון נצרך.אין אחריות על השלד.
איזה חנות זו? 300 ש"ח שילדה זה מחיר טוב. אבל אולי לא בשביל ה gt.תלוי איזה תיקון נצרך.
אמרו לנו בחנות שבה קנינו את הבייבי ג'וגר שלנו שאם השלדה הלכה ואין אפשרות לתקן- שלדה חדשה עולה 300 ש"ח, ואם יש אפשרות לתקן- התיקון בחינם.
לנו הם תיקנו פעמיים בחינם את השלד.
נשבר לנו המתכת עצמה של השילדהלרוב זה נשבר באותו מקום, פשוט יש כעין דיסק במרכז העגלה שהוא צריך להחזיק את כל הכובד שלה, והוא העקב אכילס של עגלה זו, אתה יכול למצוא שלד ישן, שזרקו, או לקנות ממישהו עגלה כזו במצב על הפנים, ולהוציא את החלק ולהחליף אותו, צריך רק קצת ידיים טובות.
'תינוקי' במודיעין עילית. יש להם שירות מעולה.איזה חנות זו? 300 ש"ח שילדה זה מחיר טוב. אבל אולי לא בשביל ה gt.
היכן?נשבר לנו המתכת עצמה של השילדה
כן. המוט נשבר. קרוב לחיבור שמקפל את העגלההיכן?
אחד המוטות?
אם אתה בקטע,כן. המוט נשבר. קרוב לחיבור שמקפל את העגלה
אנחנו תיקנו פעם אחת בביתר B2 לא זוכרת איזה משפחההשלד נשבר. העגלה נקנתה בחו"ל ואין אחריות פה.
מישהו יודע אם ניתן להשיג שלד חדש או לתקן?
תודה רבה
|
אולי תעלה תמונה שמבין על מה מדובר.לי נשבר החיוך למטה - המוט המעוגל המקשר בין 2 הצדדים, מאחורי הסל אכסון.
איך אפשר לחבר/ לתקן
לא שווה לי להשקיע שלדה חדשה 300-400 ש"ח...
בביתר יש יהודי בןכרי שתיקן לנו מצויין, אם כי המשכנו לקפץ במדרגות עם תינוק, ילד ושקיות אז שוב נשבר.לרוב זה נשבר באותו מקום, פשוט יש כעין דיסק במרכז העגלה שהוא צריך להחזיק את כל הכובד שלה, והוא העקב אכילס של עגלה זו, אתה יכול למצוא שלד ישן, שזרקו, או לקנות ממישהו עגלה כזו במצב על הפנים, ולהוציא את החלק ולהחליף אותו, צריך רק קצת ידיים טובות.
סורי,
זה לא הדגם הזה, זה רק תמונה מהרשתסורי,
לא מכיר את הדגם הזה,
לא נראה לי שאוכל לעזור,
בהצלחה.
נשבר גם לנו באותו מקום, נשמח לדעת איך הסתדרתם בסוף. (אם בכלל)זה לא הדגם הזה, זה רק תמונה מהרשת
יש לי את הסיטי מיני הרגיל
וסימנתי את האזור שנשבר
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ס'
קיג סֵעֲפִים שָׂנֵאתִי וְתוֹרָתְךָ אָהָבְתִּי:קיד סִתְרִי וּמָגִנִּי אָתָּה לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קטו סוּרוּ מִמֶּנִּי מְרֵעִים וְאֶצְּרָה מִצְוֹת אֱלֹהָי:קטז סָמְכֵנִי כְאִמְרָתְךָ וְאֶחְיֶה וְאַל תְּבִישֵׁנִי מִשִּׂבְרִי:קיז סְעָדֵנִי וְאִוָּשֵׁעָה וְאֶשְׁעָה בְחֻקֶּיךָ תָמִיד:קיח סָלִיתָ כָּל שׁוֹגִים מֵחֻקֶּיךָ כִּי שֶׁקֶר תַּרְמִיתָם:קיט סִגִים הִשְׁבַּתָּ כָל רִשְׁעֵי אָרֶץ לָכֵן אָהַבְתִּי עֵדֹתֶיךָ:קכ סָמַר מִפַּחְדְּךָ בְשָׂרִי וּמִמִּשְׁפָּטֶיךָ יָרֵאתִי: