אופיס 365 איך מתקינים מקרו בוורד, שאלה בסיסית

בר בי רב

משתמש פעיל
רציתי לשאול, שהרבה פעמים ראיתי קודי מקרו בפורום הזה והרבה פעמים ניסיתי וכמעט אף פעם זה לא הולך...
בד"כ אני מקליט מקרו, נניח קורא לזה 1234 או שם אחר, ואחר כך נכנס להצג מקרו, מחפש את 1234, לוחץ על ערוך, מדביק שם את הקוד.
השלב הבא בד"כ לא מצליח לי.
מה שבד"כ קורה שהמקרו פתאום נעלם, ואם נשאר לי איזה קיצור דרך לזה בסרגל הכלים = אם אני לוחץ על זה זה אומר לי לא ניתן למצוא את המקרו עקב בעיות אבטחה, או משהו כזה.
מישהו יודע היכן בדיוק הטעות?

moishy

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
1. קוד בתוכנות אופיס מכניסים ו/או כותבים בעורך הויז'ואל ביסיק (VBE). על מנת לפתוח אותו בדרך הקצרה ביותר, יש ללחוץ על צירוף המקשים הבא מתוך מסמך וורד: Alt+F11
2. בצד שמאל של העורך, יש מעין עץ המציג את תכולת הקוד של המסמכים הפתוחים. אם נסגור את כל העץ (נלחץ על המינוס), נראה שיש למעלה אחד בשם Normal ולאחריו לכל אחד מהמסמכים הפתוחים, Project (שם המסמך). Normal היא תבנית הנפתחת באופן אוטומטי עם פתיחת מסמך בוורד, קוד השמור בו יהיה נגיש לכל מסמכי וורד במחשב. מאידך הקוד השמור במסמך יהיה נגיש רק לאותו מסמך.

עד כאן חלק א.

בר בי רב

משתמש פעיל
@moishy
תודה,
לפי השם שזה נתן לי חפשתי את זה ברשימת המקרו ובכל פעם שנסיתי להפפעיל את המקרו הזה[URL]https://www.prog.co.il/threads/%D7%97%D7%99%D7%A4%D7%95%D7%A9-%D7%A1%D7%95%D7%92%D7%A8%D7%99%D7%99%D7%9D-%D7%95%D7%94%D7%98%D7%A7%D7%A1%D7%98-%D7%A9%D7%91%D7%A4%D7%A0%D7%99%D7%9D-%D7%95%D7%94%D7%9B%D7%A0%D7%A1%D7%94-%D7%9B%D7%94%D7%A2%D7%A8%D7%AA-%D7%A9%D7%95%D7%9C%D7%99%D7%99%D7%9D.54763/#post-1001086[/URL]
זה מחזיר את עצמו למקרו ועושה לי אזהרה כמו המצורף כאן
Microsoft Visual Basic for Applications
I Compile error:
Ambiguous name detected: ParenthesisToFootnote
עזרה
אישור

moishy

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
השגיאה הזאת אומרת שיש שתי רוטינות בשם ParenthesisToFootnote. כנראה העתקת את זה פעמיים.

בר בי רב

משתמש פעיל
תודה
בזכות תמיכתם וסיועם של חברי הפורום עלה בידי בס"ד בפעם הראשונה להתקין מקרו טוב.
מישהו יודע איך עושים לזה קיצור דרך, במידה והמקרו לא מופיע ברשימת פקודות המקרו של הגדרות הסרגל?

Yisrael

משתמש פעיל
תעמוד במקום ריק כלשהו ברצועת הכלים ותלחץ קליק ימני > התאמה אישית של רצועת הכלים
ליצירת כפתור ברצועת הכלים תבחר פקודות מתוך "פקודות מאקרו" ותמקם את הפקודה בכרטיסיה הרצויה.
ליצירת קיצור מקשים תלחץ למטה על קיצורי מקשים: "התאמה אישית" ותבחר שם גם כן מתוך פקודות מאקרו ותגדיר את קיצור המקשים הרצוי.

בהצלחה!

בר בי רב

משתמש פעיל
יישר כח
יצא יפה
תודה רבה
view

(המקרו הימני העתקתי מהפורום והשמאלי של רחמים)

קבצים מצורפים

• מקרו שלי.png
    מקרו שלי.png
    KB 4.4 · צפיות: 37

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכג

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים:
נקרא  9  פעמים

אתגר AI

רישום קווי - חורף • אתגר 22

לוח מודעות

למעלה