יש 3 אפשרויות.
1. הגומי של הפעמון גמור. נראה כמו טבעת גדולה ורחבה עם חור בגודל חצי שקל. נמצא במקום יציאת המים, מתחת לפעמון.
2. הגומי של המנוף גמור. נמצא בתוך הבסיס של המנוף. גומי בגודל של חצי שקל. לעיתים הוא מתפורר או מתעגל.
3. לכלוך, אבנית שתוקע את המצוף.
פתרונות אפשריים. לפתוח את הניאגרה ולהבחין בדברים שאמרתי. לנסות לפרק את הפעמון והמצוף ולגשת לטמבורייה אמינה באזור המגורים. את שניהם אפשר להחליף.
זה מונובלוק?
באם זה מנגנון של פלאסון כדאי לנקות אבנית אבל בזהירות מכיוון שלרוב יש שם כבל ברזל שיכול להחליד ייתכן גם שהכבל נקרע/ על סף קריעה ואז אין ברירה אלא להחליף מנגנון [כ200 ש"ח]
הם לא מוכרים את החלק הזה לבד, כנראה שיש להם סיבה!!!לא ניתן להחליף את הכבל ברזל לבדו?
אני כבר החלפתי בבית פעמיים, אבל אדרבה תשיג לי מנגנון פלאסון למנובלוק בפחות.מנגנון לא עולה 200 ש"ח, לא להגזים, כמה עשרות שקלים בלבד
טוב. מתנצל על ההערה, אצלי זה ליפסקי.הם לא מוכרים את החלק הזה לבד, כנראה שיש להם סיבה!!!
אני כבר החלפתי בבית פעמיים, אבל אדרבה תשיג לי מנגנון פלאסון למנובלוק בפחות.
הבעיה בגומיה של המצוףבאותו עניין בערך:
אם יש זליגת מים - קלה- לאסלה . אבל כל הזמן. זה אומר שצריך להחליף גומיה?
איפה ואיך מחליפים גומיה?
טוב. מתנצל על ההערה, אצלי זה ליפסקי.
ראיתי במחירים יותר זוליםהם לא מוכרים את החלק הזה לבד, כנראה שיש להם סיבה!!!
אני כבר החלפתי בבית פעמיים, אבל אדרבה תשיג לי מנגנון פלאסון למנובלוק בפחות.
יפה אמרת. אבל.הבעיה בגומיה של המצוף
היכן שההתחברות של המים תפרקי ותפתחי יש שם גומיה בגודל חצי שקל
תחליפי ותחברי מחדש
צפה בקובץ המצורף 442349
יפה אמרת. אבל.
לא תמיד הבעיה שם. פעמים רבות הבעיה נמצאת בגומי של הפעמון שהתבלה ואינו אוטם את המים לגמרי. מדובר בגומי שעולה 8-10 שח וצורתו כשל טבעת רחבה גדולה עם חור גדול בגודל של חצי שקל.
הלינק הראשון נראה חיקוי הלינק השני נראה מקורי בכל אופן תודה רבה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: