חלבי איך משתמשים בשמנת מתוקה?

ירושלמי במבטא

משתמש פעיל
אחרי כמה פעמים שלצערי השמנת מתוקה נשברה לי בהקצפה התחלתי להשתמש רק בריצ'
אשמח מאד מאד לדעת מהמומחיות איך משתמשים נכון בשמנת מתוקה שלא ישבר הקצף
תןדה מראש
 

שישפן

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
אפשר לשים את זה במיקסר לערבב, יוצא ממש מצוין,
אפשר להקציף לבד ואפשר עם אינסטנט פודינג..
עם אינסטנט פודינג אפשר גם לערבב ידני
ולערבב עד שזה מסמיך
 

שטינברגר

משתמש פעיל
דבר ראשון זה צריך להיות קר, ממש מהמקרר ולא אחרי הקפאה.
דבר שני אם במתכון כתוב להוסיף אח"כ חלב/ פודינג צריך לשים את זה מראש
 

ירושלמים 2

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
אפשר להקציף גם יחד עם הגבינה
במקצף יד אין בעיה להקציף חבילה קרה אחת, באמת נחשב שאין צורך בהקצפה ארוכה מידי
 

אגוז מלך

משתמש פעיל
לעמוד ליד זה, לא לתת לזה לעבוד וללכת.
כשאת רואה שמתחיל להתייצב להוסיף פודינג וניל,
השמנת צריכה להיות קרה ויש שיטה שאומרת שגם הקערה של המיקסר.
 

Yael Mor

משתמש מקצוען
על מהירות גבוהה אני נותנת לזה בערך 2 דקות. צריך להיות ליד זה וברגע שרואים שזה יציב- לעצור.
 

mali-a

משתמש צעיר
לעמוד ליד זה, ושזה יהיה קר,
להוסיף למיקסר את השמנת עם כף פודינג וניל לכל 250 מ"ל, ולהקציף
מיד כשזה נהיה ממש יציב לכבות.
מאז שגיליתי את הטיפ הנ"ל תמיד הצליח לי ההקצפה, אפילו אם השמנת לא היתה ממש קרה,
וכל מי שקיבל ממני את הטיפ מברך אותי.
 

ירושלמי במבטא

משתמש פעיל
לעמוד ליד זה, ושזה יהיה קר,
להוסיף למיקסר את השמנת עם כף פודינג וניל לכל 250 מ"ל, ולהקציף
מיד כשזה נהיה ממש יציב לכבות.
מאז שגיליתי את הטיפ הנ"ל תמיד הצליח לי ההקצפה, אפילו אם השמנת לא היתה ממש קרה,
וכל מי שקיבל ממני את הטיפ מברך אותי.
להוסיף כף פודינג וניל גם אם במתכון לא רשום פודינג וניל?
 

blue eagle

משתמש סופר מקצוען
לעמוד ליד זה ברגע שמתחיל להיות צורה למעלה
להיות עם יד על הדופק ...
לעצור ולראות שמרימים את מקציף נשאר על זה קצת קצפת והיא לא נוזלת
היא עומדת...
 

חנה ש.

צלמת אוֹמָנית
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
צילום מקצועי
יוצרי ai
לשים לב שמדובר בשמנת להקצפה,
לשים בקערת מיקסר יבשה.
להתחיל להקציף באיטיות דקה שתיים
ולאט לאט כשמתחיל להתמלא אוויר
להגביר מהירות,
לראות שהקצפת מתחילה קצת להסמיך,
ורק אז באיטיות להוסיף כפות סוכר,
בהדרגה ממש ובאיטיות תוך כדי הקצפה,
לראות שהקצף עלה עד הסוף ונראה יציב,
לכבות,
לבדוק שהכל יציב גם החלק למטה.
לא להקציף אחרי שיציב.
בהצלחה.
 

ירושלמי במבטא

משתמש פעיל
השאלה שלי אם במתכון רשום להוסיף לשמנת המתוקה ריבת חלב או שוקולד מומס מתי אני מוסיפה את זה מבלי שישבר?
 

חנה ש.

צלמת אוֹמָנית
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
צילום מקצועי
יוצרי ai
השאלה שלי אם במתכון רשום להוסיף לשמנת המתוקה ריבת חלב או שוקולד מומס מתי אני מוסיפה את זה מבלי שישבר?
רק אחרי שמוקצף אז את מתחילה להוסיף עוד מסה.
וגם זה בתנועות קיפול, ולא בערבוב.
 

חמוצית

משתמש רשום
קיבלתי במייל -לא יודעת מאיפה- מי שמזהה שתוסיף קרדיט.

1. השמנת המתוקה צריכה להיות
קרה מהמקרר ולא בטמפרטורת חדר!
(לרוב נשים מתבלבלות בין הוראות להקצפת ביצים בטמפרטורת חדר…)

טיפ סודי שלי: 5 דקות לפני תחילת ההקצפה
הכניסי את השמנת להקפאה.

2. מהירות ההקצפה-
לעולם לא נקציף את השמנת המתוקה במהירות גבוהה!
תמיד נשמור על מהירות נמוכה ועדינה.

חשוב מאוד לזכור!
שמנת מתוקה שונה במהותה מקצפת צמחית
ולכן היא לא תצא יציבה כמו ריצ'.
כדי לייצב אותה, כמובן, נוסיף פודינג וניל וסוכר
ומי שרוצה שהשמנת תצא ממש טובה לזילוף
מומלץ להוסיף גבינת שמנת לאחר ההקצפה.

כאשר תיישמי את הטיפים הנ"ל
השמנת המתוקה תצא לך בעז"ה,

יציבה, מוקצפת היטב ולא נשברת.
בסיס מושלם לכל הקינוחים והעוגות לחג השבועות…
 

חנה ש.

צלמת אוֹמָנית
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
צילום מקצועי
יוצרי ai
סליחה על הבורות ....
מה זה אומר תנועות קיפול?
במקום לערבב,
את מניחה בעדינות נניח את הקצפת מעל הגבינה,
לוקחת את המרית ובעדינות מלמטה ללמעלה מרימה
את התערובת.
הרעיון שהערבוב גורם לאוויר לצאת והקיפול מטמיע את התערובת יחד.
אז ככה את מקפלת הרבה פעמים לאט ובעדינות במקום לערבב.
(קשה להסביר ,זה פשוט, אולי מישהי פה תדע להסביר יותר טוב)
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  55  פעמים

אתגר AI

הצבע הירוק • אתגר 23

לוח מודעות

למעלה