כנראה שלא התנסיתם בזוועה הזו.@יהודי חם מבקש רעל כפשוטו
בעבר ציקלון B עשה את העבודה..
ידוע לי רק על האבקה של הרשלה@יהודי חם מבקש רעל כפשוטו
גם אצלי זו תופעה רווחת, לצערי הרב
הוא גר בקומה 10שים חתולה רק תספק לה עציץ לצרכים שלה
לבדוק אם יש גגון (של סוכה או גג מקורה) מעל החלון שהם רגילים להיכנסבאו מים עד נפש
כפשוטו.
בדיוק לכן אמא שלי תולה כביסה רק בתוך הבית.כנראה שלא התנסיתם בזוועה הזו.
תכבסו שוב, ושוב ושוב, ותניחו מפת ניילון על הכביסה התלויה, ותתפסו אותה מכל הכיוונים כדי שלא תתנופף ברוח, ותקוו שלא תצטרכו לכבס שוב.
משהו קטן ומקומי שההורים שלי עוברים עם היונים שלא מצליחים לגרש
אפשר לרשת את המרפסת.גם אצלי זו תופעה רווחת, לצערי הרב
אין אפשרות לשבת במרפסת ככה זה סיוט
אני רוצה מרפסת בשביל האוויר לכן אני גם לא עושה גגבדיוק לכן אמא שלי תולה כביסה רק בתוך הבית.
אפשר לרשת את המרפסת.
יש רשתות עם חורים די גדולים והרשת עצמה כמעט ולא נראית.אני רוצה מרפסת בשביל האוויר לכן אני גם לא עושה גג
אם אני ירשת לא תהיה לזה הרגשה של מרפסת
אכן. המיינות שהוזכרו לעיל, הוגדרו כמין פולש (!) זא מותר לצוד אותן באופן חופשינראה שיש איזשהו בעיה באיזון האקולוגית של היונים
זה פתרון למעקה אבל לא לקורה שמעל המרפסת...אצלי עזר חלקית (די משמעותי), לשים דוקרנים לאורך כל מעקה המרפסת. כך אין להם תחנת ביניים. מונע גם מהילדים לטפס...
לוקח המון זמן להתייבשבדיוק לכן אמא שלי תולה כביסה רק בתוך הבית.
בחוץ. מקום לא מקורה. היונים נמצאות על העצים שלמעלה.אפשר לרשת את המרפסת.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: