עזרה איך מצרפים קבצים מכווצים

מרובע

משתמש מקצוען
עריכה תורנית
D I G I T A L
שלום וברכה
הורדתי משהו גדול מהדרייב והוא ירד לי בכמה קבצים מכווצים (ובכולם יש תיקיות זהות, אבל התוכן לא זהה)
איך מחלצים את כולם ביחד למקום אחד?
בתודה מראש

גיחצי שפומפה

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
שלום וברכה
הורדתי משהו גדול מהדרייב והוא ירד לי בכמה קבצים מכווצים (ובכולם יש תיקיות זהות, אבל התוכן לא זהה)
איך מחלצים את כולם ביחד למקום אחד?
בתודה מראש
מסמנים הכול ואז מקש ימני חלץ לכאן או לתיקיה

מרובע

משתמש מקצוען
עריכה תורנית
D I G I T A L
תודה רבה
זה אמנם מחלץ את כל החומר, אבל מגיש לי אותו בצורה לא נוחה לגמרי. הוא מחלק אותו לתיקיות תיקיות, ובכל אחת הוא מכניס חלק מהתוכן שבתיקיות המקוריות.

אתן דוגמא.

נניח שיש לי אוסף אלבומים: אלבום א' אלבום ב' אלבום ג' - דרייב כיווצו לי אותם לכמה קבצים שבכל אחד מהם יש חלק מאלבום א' חלק מאלבום ב' וחלק מאלבום ג'.
וגם כשחילצתי יצא אותו תוצאה:
אלבום א' נמצא חלקו בתיקייה א' חלקו בתיקיה ב' וחלק שלישי בתיקייה ג'.
וכן כל שאר האלבומים.

למיטב זכרוני יש דרך לחלץ את כולם בסדר המקורי שלהם ולא בבלבול כזה

גיחצי שפומפה

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
תודה רבה
זה אמנם מחלץ את כל החומר, אבל מגיש לי אותו בצורה לא נוחה לגמרי. הוא מחלק אותו לתיקיות תיקיות, ובכל אחת הוא מכניס חלק מהתוכן שבתיקיות המקוריות.

אתן דוגמא.

נניח שיש לי אוסף אלבומים: אלבום א' אלבום ב' אלבום ג' - דרייב כיווצו לי אותם לכמה קבצים שבכל אחד מהם יש חלק מאלבום א' חלק מאלבום ב' וחלק מאלבום ג'.
וגם כשחילצתי יצא אותו תוצאה:
אלבום א' נמצא חלקו בתיקייה א' חלקו בתיקיה ב' וחלק שלישי בתיקייה ג'.
וכן כל שאר האלבומים.

למיטב זכרוני יש דרך לחלץ את כולם בסדר המקורי שלהם ולא בבלבול כזה
מה עשיתה חלץ לכאן או לתיקיה

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ע'

קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי:
נקרא  5  פעמים

אתגר AI

חשיפה כפולה • אתגר 130

לוח מודעות

למעלה