יש הגבלה של זמן ל-2 דקות באתר הזהבאתר הזה (פתוח בנטפרי)
אתה מעלה תמונה + קובץ MP3 ואז אתה מוריד אותו בטור סרטון - ומעלה אותו.....Convert MP3 to Video online for free! | EZ-Converter.com
Convert MP3 to Video that will play on networks such as YouTube, Facebook, and Twitter that do not accept audio recordings. Convert MP3 to video online for free.ez-converter.com
בהצלחה!
לא מצליח להוריד את זה כראויבתוכנת הורדה מהירה מיוטיוב יש ממשק שעושה לך את זה בכמה רגעים! http://horadah.click/
יש הגבלה של זמן ל-2 דקות באתר הזה
לא מצליח להוריד את זה כראוי
איך אני מגיע למסך הזה?בתוכנת הורדה מהירה מיוטיוב יש ממשק שעושה לך את זה בכמה רגעים! http://horadah.click/
צפה בקובץ המצורף 1599487
איך אני מגיע למסך הזה?
למה? מה השגיאה?
אם תרצה אעביר לך בהעתק הדבק באנידסק.
שלח לי סיסמא ל es0583292679gmail.com
אני לוחץ על שחזרתפתח אחד אחד על שתמצא, תלחץ על פעולות > שחזר, ואז תנטרל אותו תתקין ותחזיר.
לא מצליח
תודה רבה רבה ויישר כח על העזרהתפתח אחד אחד על שתמצא, תלחץ על פעולות > שחזר, ואז תנטרל אותו תתקין ותחזיר.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: