דרוש מידע איך מסירים את תוכנת idm??

אחת מנשר

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
משהו יכול להגיד לי איך מבטלים את הכותנה idm
זה תוכנה להורדה, משהו העלה אותה פה ותכלס אחרי שבוע שהעלתי אותה אני כבר לא מצליחה להוריד כלום. עדיף כבר כמו פעם.
פלייייייז איך מסירים את הדבר החופר הזה.:confused::confused:

נודלס

משתמש מקצוען
לא הבנתי למה צריך תוכנה אני עושה את זה בלי תוכנה אני לוחץ על מקש ווינדוס שמה יש את בתוכנה עושה מקש ימני הסר תוכנה ואז זה מעביר אותי לדף של כל התוכנות אני בוחר תוכנה ועושה שנה או הסר ומסיר את התוכנה

מרים שוורץ

יוצרת באהבה חווית תמונה
מנוי פרימיום
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
@תודה רבה! אם יש לך גם תכנת IDM להורדה אני רוצה לנסות שוב היה לי אחד למספר חודשים והוא כבר לא עובד אם יש לך קישור אשמח לנסות שוב

נודלס

משתמש מקצוען

תודה רבה!

מהמשתמשים המובילים!
לא הבנתי למה צריך תוכנה אני עושה את זה בלי תוכנה אני לוחץ על מקש ווינדוס שמה יש את בתוכנה עושה מקש ימני הסר תוכנה ואז זה מעביר אותי לדף של כל התוכנות אני בוחר תוכנה ועושה שנה או הסר ומסיר את התוכנה
מומלץ יותר להסיר עם תוכנה יעודית. כדגומת ריבו.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  109  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה