זה מתחיל בשאלה איזו עדה אתם (הלכות שונות מעט)אני רוצה להכשיר אותו לחלבי
כןלפני כן הוא היה בשרי?
סנט מוריץ-מסיר שומניםלא קשור להלכה
עם איזה חומרים הכי כדאי וקל לנקות ?
הבנתי (אני לא רב) שע”פ ההלכה כמו שאפשר להכשיר מחמץ לפסח ככה אפשר להכשיר מחלבי לבשרי. אבל זה לא מלכתחילהא. כלי בביתכם שהשתמשתם בו לבשרי - להכשיר לחלבי, או להיפך - עוד לפני השאלה הטכנית איך עושים זאת, יש לשאול רב על עצם השינוי המתבקש.
ב. טכנאי תנורים הזהיר אותנו חמורות שלא להתיז בתוך התנור עצמו סנט מוריץ. על החלקים המוּצָאִים ממנו אפשר, אך בתוך התנור זה הורס אותו, לדבריו.
בזמנו שאלתי על כלים בשריים בביתי אם אפשר להכשירם לחלבי והרב שלי (אשכנזים, אם יש הבדל בין העדות) אסר. נכון שאפשר בעיקרון להכשיר בשרי לחלבי - אבל לא אם השתמשת בזה לבשרי בביתך!הבנתי (אני לא רב) שע”פ ההלכה כמו שאפשר להכשיר מחמץ לפסח ככה אפשר להכשיר מחלבי לבשרי. אבל זה לא מלכתחילה
ובשביל להכשיר לפסח צריך סנט מוריץ בפנים.
אבל רק בשביל ניקוי אין צורך כלל
כלים זה יותר בעייתיבזמנו שאלתי על כלים בשריים בביתי אם אפשר להכשירם לחלבי והרב שלי (אשכנזים, אם יש הבדל בין העדות) אסר. נכון שאפשר בעיקרון להכשיר בשרי לחלבי - אבל לא אם השתמשת בזה לבשרי בביתך!
אני שאלתי על כלים שאפשר ללבן או להגעיל.כלים זה יותר בעייתי
במיוחד צלחות וכד’
זהירות!סנט מוריץ-מסיר שומנים
משפריצים בשפע חומר
נותנים לו השריה של כמה שעות טובות
ואח"כ יורד בניגוב
מעניין אותי לדעת מה נהרס לך.זהירות!
בהמלצת חוכמת ההמונים פה בפרוג גם אני השפרצתי סנט מוריץ ונתתי לזה השריה של כמה שעות טובות
ו... כמה צפוי התנור נהרס! תנור יקר מאוד של תא אחד שעלה לי 3500 אלף...
ב"ה ולשמחתי האחריות עדיין הייתה בתוקף ולכן הטכנאי הגיע והחליף חלקים וסידר לי את התנור
אך יש עדיין חלקים שלא היו בסל האחריות ולכן נשארו ככה הרוסים...
מסקנה,
יש להיזהר ממש עם הסנט מוריץ!
אי אפשר לנקות תנור ממש ללא סנט מוריץ! לכן-
יש להשפריץ סנטמוריץ בתנור - אבל- עד חצי שעה!!!
אם מנקים ככה בתדירות גבוהה התנור נשאר נקי!
בהצלחה!
המאוורר, המסילות הטלסקופיות ותוך התנור ג"כ אכול.מעניין אותי לדעת מה נהרס לך.
כי לי אף פעם לא נהרס כלום (היה לי תנור 11 שנה...)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: