אבל זה מעתיק לי רק בתוך התיקיות ב 1, ואני רוצה להעביר ל 2 לקייבורד סט* תבחר את הצליל שאתה רוצה
* תלחץ על המקש המשולש למעלה בפינה
* השני מלמעלה
* תבחר מקום פנוי בתקיית הצלילים של היוזר
* אוקי וכו'
סליחה על הניסוח החובבני, מקווה שהבנת אותי....
אם לא אתנסח בצורה קצת יותר מושקעת
לא כ"כ הבנתי..אבל זה מעתיק לי רק בתוך התיקיות ב 1, ואני רוצה להעביר ל 2 לקייבורד סט
ולשם זה לא עובר/מעתיק
אני רוצה לשמור בסט המקלדות שמעל הקלידים (מה שמסומן בספרה 2 בתמונה למעלה)לא כ"כ הבנתי..
אתה רוצה לשמור את זה בתיקיית צלילים של האורגן עצמו?
לכאורה אם הבנתי נכון את רצונךאני רוצה לשמור בסט המקלדות שמעל הקלידים (מה שמסומן בספרה 2 בתמונה למעלה)
ככה זה יותר נגיש לי לנגינה במקום לחפש בתיקיות שב -1
נראה לי שיש כן אפשרותא"א להעתיק דרך האורגן לתיקיות FACTOTY אלא רק לתיקיות USER, לכן אם אתה רוצה להכניס לכפתור פיזי נגיש זה רק להכניס לUSER וכשאתה רוצה לבחור את הצליל ללחוץ על הכפתור USER שנמצא בסוף הכפתורים שמעל הקלידים, רק שאאל"ט בPA700, PA600 אין כפתור פיזי כזה רק ב PA4, PA3, אז הברירה היחידה זה להגיע דרך המסך לתקיית הUSER
נראה לי שיש כן אפשרות
צריך להגדיר בגלובל בעמוד עם שתי טורים וסימונים של קוביה קטנה עם וי לא זוכר כרגע כתוב שם FACTORY
צריך להיזהר לא למחוק מה שיש באורגן [אפשר גם לשחזר אם נמחק]
זכור לי שהצלחתי בקייברוד סט ובמקצבים לא בסאונדאתה מתכוין כנראה לתפריט 'מוד פרפרנסס' בלשונית מדיה, עד כמה שידוע לי זה רק מאפשר לקרוא חומר שנמצא שם אבל לא להכניס לשם דרך האורגן, אבל יתכן שאני טועה נחכה ל @ברוך ד שיעדכן אם הצליח
לא שייך למחוק מה שיש באורגן אפשר רק לכסות אותו זמניתצריך להיזהר לא למחוק מה שיש באורגן [אפשר גם לשחזר אם נמחק]
איך תדע מה כיסית?לא שייך למחוק מה שיש באורגן אפשר רק לכסות אותו זמנית
אני אבדוק את זהא"א להעתיק דרך האורגן לתיקיות FACTOTY אלא רק לתיקיות USER (יש דרך אחרת שאפשר לעשות את זה), לכן אם אתה רוצה להכניס לכפתור פיזי נגיש זה רק להכניס לUSER וכשאתה רוצה לבחור את הצליל ללחוץ על הכפתור USER שנמצא בסוף הכפתורים שמעל הקלידים, רק שאאל"ט בPA700, PA600 אין כפתור פיזי כזה רק ב PA4, PA3, אז הברירה היחידה זה להגיע דרך המסך לתקיית הUSER
גלובל- מוד פרפרנסס- מדיה- לבטל את הסימון מתיבת פקטורי, ואז תנסה להכניסאני אבדוק את זה
אז איך הקלידנים מכניסים לשם צלילים ?
יש לי שני סטים שבשניהם יש שם צלילים שאין באורגן, איך הכניסו את זה ?
תודהגלובל- מוד פרפרנסס- מדיה- לבטל את הסימון מתיבת פקטורי, ואז תנסה להכניס
לא צריך להתקין מערכת הפעלה ואפי' לא לאפס את האורגן פשוט לעשות את מה שכתבתי ולטעון מחדש את הסטנראה לי שאם מאפסים את האורגן זה חוזר.
אולי צריך גם להתקין מחדש מערכת הפעלה[לא זוכר].
אבל אם טוענים מחדש את הסט אז שוב הצליל לא יהיה במקום ששמתי !לא צריך להתקין מערכת הפעלה ואפי' לא לאפס את האורגן פשוט לעשות את מה שכתבתי ולטעון מחדש את הסט
טוב אז כנראה שלא הסברתי את עצמי מספיק טוב (לא ידעתי בהתחלה שיש להם אותו השם כמעט)לכאורה אם הבנתי נכון את רצונך
עליך לעשות את מה שכתבתי לעיל
אנסח אולי יותר ברור
* תבחר את הצליל שאתה רוצה - אבל תשאר על המסך הראשי
* תלחץ על המקש המשולש למעלה בפינה הימנית
* תבחר את האופציה השניה מלמעלה
* תבחר מקום פנוי בתקיית הצלילים של היוזר
* אוקי וכו'
עשיתי את זה והצליחגלובל- מוד פרפרנסס- מדיה- לבטל את הסימון מתיבת פקטורי, ואז תנסה להכניס
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: