זה נראה לי ממש לא זה.... זה שוקולד שקוף פרווה כזה...תחפשו בחנויות סירופ שוקולד...
(בבקבוק כמו קטשופ)
פרווה או חלבי? אפשר קישור או משהו איך זה נראה? לא מכירה...תלוי איזו חברה
של אפיכל יותר סמיך
זה יוצא גנאש כזה, זה טעים על ופל בלגי?להמיס שוקולד עם ריצ'
בכמות שהריצ' כפול אחד וחצי או שתיים מהשוקולד
זה יוצא דומה לאלה של הגלידריות?מאד!!
ואם עושים את זה חלבי אז בכלל......
ככל שכמות הריצ' \ שמנת להקצפה גדולה יותר כך הרוטב נוזלי יותר ופחות יתקשה
יש למישהו מתכון איך להכין את המקורי?זה יוצא דומה לאלה של הגלידריות?
זה לא דורש קירור?ככל שכמות הריצ' \ שמנת להקצפה גדולה יותר כך הרוטב נוזלי יותר ופחות יתקשה
אני אשמח למתכון טוב של סירופ ריבת חלב, שוקולד לבן, ושוקולד חום
תודה רבה!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: