אני שנים במטבח אבל עם קוגל אטריות אין לי ניסיון, פעם אחת נשרף לי הקרמל ולא ניסיתי שוב, ועכשיו אני ממש רוצה להכין וחשוב לי שיצליח.
אשמח לעזרתכן!
יצא לי לטעום קוגלים, פחות מתחברת לדחוסים שבהם... יותר רך כזה ועסיסי שמרגישים את המלח והפלפל אבל שלא יהיה חריף מידי...
מי שמכירה את הקוגל המיתולוגי של ט.נ. מבינה למה אני מתכוונת וחותרת...
אשמח לעזרתכן!
יצא לי לטעום קוגלים, פחות מתחברת לדחוסים שבהם... יותר רך כזה ועסיסי שמרגישים את המלח והפלפל אבל שלא יהיה חריף מידי...
מי שמכירה את הקוגל המיתולוגי של ט.נ. מבינה למה אני מתכוונת וחותרת...