דרוש מתכון איך מכינים קוגל אטריות טעים ונימוח הכי קרוב לטעם ולמרקם של ט.נ.?

saralulu

משתמש מקצוען
אני שנים במטבח אבל עם קוגל אטריות אין לי ניסיון, פעם אחת נשרף לי הקרמל ולא ניסיתי שוב, ועכשיו אני ממש רוצה להכין וחשוב לי שיצליח.
אשמח לעזרתכן!
יצא לי לטעום קוגלים, פחות מתחברת לדחוסים שבהם... יותר רך כזה ועסיסי שמרגישים את המלח והפלפל אבל שלא יהיה חריף מידי...
מי שמכירה את הקוגל המיתולוגי של ט.נ. מבינה למה אני מתכוונת וחותרת...
 

שוקוצ'יפס

משתמש מקצוען

מתכון של @חדוי כנרת
תנסי ותראי ישועות :)
 

שיינא פרידמן

משתמש צעיר
מתכון הכי מושלם שמצאתי

מבשלים אטריות ומכניסים לאטריות
3 ביצים
1/2 כוס סוכר
2 כפיות מלח
ופלפל לפי הטעם

לוקחים סיר נוסף קטן ומכניסים 1/2 כוס סוכר ו 1/2 כוס שמן מרתיחים על אש נמוך עד שנהיה קצך זה לוקח זמן ואז שופכים לאטריות ומערבבים מהר ואופים על תנור שמחומם על 180 מכוסה למשך בערך שעה

אני אוהבת לאפות ל 50 דקות סגור ואז להוריד את המכסה לעוד 10 דק זה עושה את זה קריספי

בתאבון לא לשכוח לכבוד השבת קודש
 

שיינא פרידמן

משתמש צעיר
מתכון הכי מושלם שמצאתי

מבשלים אטריות ומכניסים לאטריות
3 ביצים
1/2 כוס סוכר
2 כפיות מלח
ופלפל לפי הטעם

לוקחים סיר נוסף קטן ומכניסים 1/2 כוס סוכר ו 1/2 כוס שמן מרתיחים על אש נמוך עד שנהיה קצך זה לוקח זמן ואז שופכים לאטריות ומערבבים מהר ואופים על תנור שמחומם על 180 מכוסה למשך בערך שעה

אני אוהבת לאפות ל 50 דקות סגור ואז להוריד את המכסה לעוד 10 דק זה עושה את זה קריספי

בתאבון לא לשכוח לכבוד השבת קודש
אני משתמשת בכוסות מדידה
 

לעת עתה

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
ממליצה ג"כ על המתכון של חדוי שמככב אצלי, הוא מעולה.
כמה שידרוגים שאת חלקם לקחתי מכאן:
1. להוסיף 2 שקיות סוכר וניל.
2. אני משחקת בכמות הסוכר והפלפל שחור - כלו' מוסיפה מעט יותר מהמתכון. - (לא על הפעם הראשונה, יתכן ותאהבי את זה כך)
3. אם את אוהבת שומני, אז שלוק נוסף של שמן אחרי הוספת המים וכל השאר.
 

לעת עתה

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
איך מכינים קרמל בלי לשרוף???
צריך לכבות את האש כשהקרמל מתחיל להעלות בועות קטנטנות ונוצר כתם שחור במרכז.

טיפ שווה:
במקום לשפוך את המים על הקרמל ולהסתכן בהתזת השמן הרותח, לשפוך קודם את האיטריות ומיד אח"כ את המים.
 
נערך לאחרונה ב:

הכי הכי

משתמש סופר מקצוען
מתכון תמיד מצליח!!

½ כוס שמן
½ כוס סוכר
בתוך סיר

מבשלים עד שיהיה שחום (כמה שיותר כהה ככה יהיה הצבע של הקוגל)
כשזה מחום מוסיפים
6 כוסות מים

מביאים לרתיחה
מוסיפים
1 חבילת איטריות
1 כף מלח
1 כפית פלפל שחור
מערבבים ומבשלים 6 דקות בדיוק

מכבים את האש
מקקרים למשך כשעה
מוסיפים
3 ביצים
מערבבים היטב
ואופים בתנור שחומם מראש לחום בינוני
 

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון


וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!


19.11

י"ח חשוון


פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר


19.11

י"ח חשוון


אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!


25.11

כ"ד


פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!


הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  50  פעמים

אתגר AI

הצבע הירוק • אתגר 23

לוח מודעות

למעלה