כפי שבוודאי שמתם לב, חווינו מתקפת סייבר ופריצת האקרים בליל שבת ללוח הבקרה של פרוג, הם ניסו למחוק ולהוציא נתונים מהאתר, ללא הצלחה יתרה. שלחו מייל ספאם לחלק משתמשים עם בקשות כופר וכדו', כמובן, אין שום צורך להתייחס לכך. ואדרבה, חשוב שלא ללחוץ על שום קישור שנשלח באותו מייל.

חשוב להדגיש, כי לא נפרצו שום פרטי אשראי (מנויים באתר נרשמים דרך פייפאל, מערכת סליקה הטובה בעולם, אין לנו נתוני אשראי כלל, אפילו לא את ארבע ספרות האחרונות).

וכן חשוב לציין שהפורצים לא השיגו גישה לסיסמאות כלל, אך עדיין, אנו ממליצים לשנות סיסמאות באתר פרוג, ליתר ביטחון.

מיד במוצאי שבת קודש צוות התכנות שלנו יחד עם מערך הסייבר הלאומי ועוד התגייסו לטיפול מהיר ויסודי, עלינו על הפרצה, היא נחסמה מידית, והורדנו את האתר מהאוויר עד לפריסה מלאה של הגיבוי, ובדיקות שאין עוד חשש.

ביצענו פריסת גיבוי של האתר מליל חמישי 14/11/24 בשעה 02:00, למרות שהפריצה בוצעה בליל שבת, כדי לקחת מרווח ביטחון, ולוודא שהאתר ומשתמשיו מוגנים לחלוטין.

מתנצלים מאוד על אי הנעימות, לצערנו כל התוכן שנכתב בימים חמישי ושישי הוסרו, אתם מוזמנים לכתוב מחדש :)

תודה על תמיכתכם, מרגישים את זה!
המשך שבוע טוב לכולם!

דרוש מתכון איך מכינים ציפס מקצועי כמו בחנויות המיוחדות לציפס?

משה פישר

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
שלום וברכה

אשמח לדעת מה הסוד של הטיגון של ציפס בכדי שהוא יצא קריספי מבחוץ ורך מבפנים.
לאחרונה יש חנויות שמוכרים רק ציפס ואיפה שאני טעמתי היה מדהים, מה הסוד?

תודה
 

java

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
הטריק העיקרי שלהם הוא טיגון כפול.
טיגון על אש נמוכה עד שהציפס מתרכך אבל נשאר בהיר,
הוצאה לנייר סופג,
וממש לפני ההגשה טיגון נוסף על אש גבוהה בשביל הצבע והקריספיות.
נקודה נוספת היא שמירת הציפס במי קרח/במקפיא עד הטיגון כדי ליצור הפרש טמפרטורה שגורם להתקרמלות מהירה של העמילן-הסוכר שבתפו"א.
(יש לנגב כמובן היטב לפני הטיגון שלא ישפריץ.)
 

משה פישר

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
הטריק העיקרי שלהם הוא טיגון כפול.
טיגון על אש נמוכה עד שהציפס מתרכך אבל נשאר בהיר,
הוצאה לנייר סופג,
וממש לפני ההגשה טיגון נוסף על אש גבוהה בשביל הצבע והקריספיות.
נקודה נוספת היא שמירת הציפס במי קרח/במקפיא עד הטיגון כדי ליצור הפרש טמפרטורה שגורם להתקרמלות מהירה של העמילן-הסוכר שבתפו"א.
(יש לנגב כמובן היטב לפני הטיגון שלא ישפריץ.)

למה יש להם 3 סירי טיגון סתם בשביל להכין כמויות או שזה נצרך למשהו אחר?
 

java

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
למה יש להם 3 סירי טיגון סתם בשביל להכין כמויות או שזה נצרך למשהו אחר?
כנראה בשביל להכין כמויות,
כי לפי מה שראיתי את הטיגון הראשוני הם עושים בכלל מראש.
 

יהודית ק

משתמש מקצוען
הפקות ואירועים
בלי להתגאות, הצ'יפס שלי יוצא קריספי ולא ע"י טיגון כפול, (פעם ראשונה שאני שומעת דבר כזה)
השמן חייב להיות חם מאד! אחרי שרואים שהוא מבעבע לחכות עוד ואז להכניס גזר(למניעת השחרה של השמן) ורואים כמה השמן חם, אם חם, להכניס את התפ"וא אחרי 2-3 דקות להנמיך את האש
בתיאבון!
 

דייבי

משתמש מקצוען
מישו יודעת איך מכינים את האיולי שום שמוכרים בציפס ממילא?
 

***

משתמש מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
לא ניסיתי , אבל אומרים שכדאי להקפיא את התפוא אחרי הקילוף והפריסה שלהם לכמה דקות, ואז לנגב טוב שיהיו יבשים ורק אז להכניס לטיגון לשמן עמוק ורותח.
 

מרים אדריכל

משתמש סופר מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
אני עושה בדרך הבאה ויוצא מושלם ב"ה:
מקלפים את התפו"א וחותכים למקלות כמה שעות מראש (אני מכיה אפילו לילה מראש)
משרים בקערה עם מי קרח במקרר.
מוציאים את התפו"א ומנגבים היטב ומטגנים או אופים בתנור עם שמן ומלח עד להזהבה.
 

בשביל השמחה

משתמש מקצוען
הטריק העיקרי שלהם הוא טיגון כפול.
טיגון על אש נמוכה עד שהציפס מתרכך אבל נשאר בהיר,
הוצאה לנייר סופג,
וממש לפני ההגשה טיגון נוסף על אש גבוהה בשביל הצבע והקריספיות.
נקודה נוספת היא שמירת הציפס במי קרח/במקפיא עד הטיגון כדי ליצור הפרש טמפרטורה שגורם להתקרמלות מהירה של העמילן-הסוכר שבתפו"א.
(יש לנגב כמובן היטב לפני הטיגון שלא ישפריץ.)
לדעתי כשמשתמשים בצ'יפס קפוא או קלוף עם חומר משמר צריך לטגן ב-2 מחבתות אחד שיספוג את המים ואחד שיטגן את הצ'יפס.
כשמשתמשים עם תפו"א טרי אפשר לטגן בפעם אחת, והכי חשוב שיהיה שמן עמוק ורותח.
 

java

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
כשמשתמשים עם תפו"א טרי אפשר לטגן בפעם אחת, והכי חשוב שיהיה שמן עמוק ורותח.
הטיגון הכפול נדרש בשביל הניגודיות בין הקראנצ'יות לנימוחות.
אי אפשר להשיג תוצאה דומה בטיגון רגיל.
אדרבה, בציפס קפוא מספיק טיגון יחיד.
 

תות פלוס

משתמש צעיר
אני שמעתי לא מזמן, שכדי שיהיה כריספי יש להשרות את תפוחי האדמה החתוכים במים, ואחר כך להוציא ולייבש במגבת.. ולטגן..... ומאז יוצא לי כריספי וטעים כל כך!
 

ב.כ

משתמש מקצוען
אני מטגנת בציפסר-כן מפונקת
שמה גזר כי זה מומלץ בכל טיגון לא משנה מה את מטגנת
מכניסה את הציפסים לטיגון ראשוני כשמתחיל להזהיב מוציאה נותנת לציפס כמה דקות מחוץ לשמן 2-3 ומחזירה פנימה
בדכ עם אני לא שומרת על הקערה אני מגלה שסימוח הכל לפני הארוחה
זה יוצא מוצלח קריספי בחוץ ונמס-רך וטעים בפנים
וסתם מאוד מאד מוסיף לטבל את הציפס לפני הטיגון אחרי שחותחים את התפודים ומסננים תנסו לטבל המלח פפריקה מתוקה ולאוהבי החריף פפריקה חריפה במקום יוצא מעדן
 

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון


וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!


19.11

י"ח חשוון


פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר


19.11

י"ח חשוון


אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!


25.11

כ"ד


פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!


הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  24  פעמים

לוח מודעות

למעלה