איך מושכים תכנים דרך RSS

NetoMedia

משתמש רשום
אודה על עזרתכם, אני רוצה לבנות אתר (יותר נכון עמוד...) שיהו בו תכנים ממס' אתרים, שהוא יקבל אותם דרך RSS (התכנים יוזנו באופן אוטמתי דרך הRSS)

ראיתי משהו בכיוון באתר בבא קמא
http://www.babakama.co.il
לענ"ד החומר מתקבל גם שם דרך RSS

דינקיס

משתמש פעיל
D I G I T A L
במערכות ניהול תוכן המוכנות כגון: וורדפרס, ג'ומלה, דרופל ודומיהם האפשרות מובנית בפלאגינים השונים.

drvvv

משתמש פעיל
D I G I T A L
יש מחלקה בasp וב asp.net שמאפשרת את זה, אבל כדאי לך לוודא שלא תסתבך עם בעיות של זכויות יוצרים!

יריב

משתמש רשום
לי יש כזה, אני מוכר את זה, זה הפרנסה שלי :) מעוניין?

Shia

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
D I G I T A L
סתם ככה, אפשר בוורדפרס לעשות את זה בקלות

דינקיס

משתמש פעיל
D I G I T A L
קודם צריך להתקין מערכת וורדפרס לבחור בעימוד ובטמפלט המתאים ואז מתקינים תוסף מיוחד שמזין תכנים ישירות.
אני לא מאמין שיש מדריך מיוחד ברשת לכל התהליך, אחרי שתתקין את המערכת וכל העיצוב יעמוד על תילו אני אסביר לך בדיוק מה עושים.

דינקיס

משתמש פעיל
D I G I T A L
אם כבר אנחנו בעניניי RSS
למישו יש פה מושג איך מוציאים פיד RSS מאתר שאינו מביא FEED?
יש כמה אתרים שהייתי מת להכניס לגוגל רידר שלי אממה שהם אינם מספקים זאת, כל הניסיונות שלי ליצור FEED משלי דרך קומבינות בגוגל לא הצליחו, מי שיש לו איזה שמץ של מושג אשמח לתגובה.

Shia

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
D I G I T A L
לדעתי אין מצב...
ההפסד שלהם.

יריב

משתמש רשום
טוב, בדקתי וזו תשובתי,
- לפעמים האתרים מאד מיושנים - שפשוט צריך לשים אותם בארכיון
אפשר לקרוא את האתר באמצעות אתר אחר ולייצר מתוכו רשימת RSS אבל גם זה יהיה מבוסס בסופו של דבר על עיצוב בלבד, ואם והיה כש ישתנה משהו בעיצוב מאיזושהיא סיבה הזחלן לא יעבוד כמו שצריך.
מה שבעצם ידוע הוא שכל חדשה נמצאת בתגית עם קלאס מסוים אבל זה זיז קטן להיתלות בו, סביר להניח שייפול.
אבל האמת דינקיס, האתר נראה מוזנח ולא מושקע, למה לעקוב אחריו כשאתרים אחרים מזרימים את המידע הזה או שלהערכתך מבחינת תוכן הוא אכן מתקדם, תציע להם שדרוג לאתר.

דינקיס

משתמש פעיל
D I G I T A L
אני לא בא לקדם את העולם.
אם יש כאלו אתרים שלא יודעים להתמודד עם RSS ברור שהבעיה היא בהם ולא בנו.
רק יש מקרים שבהם אני רוצה להוציא פיד מאתר שכזה ואני נתקל בבעיה. במקרים כמו אתר חדרי חרדים [לא הפורום!] שגם הוא מיושן ואין בו אפשרות ל RSS אני פתרתי את זה בעזרת הכלי של חדשות גוגל.

אגב, ICE הוא אתר מאוד רלוונטי בשביל הצרכים שלי.

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכד

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ:
נקרא  5  פעמים

אתגר AI

רישום קווי - חורף • אתגר 22

לוח מודעות

למעלה