נכתב ע"י בתשבע7;1911519:עם דבק מגע!
נכתב ע"י ayal;1911663:דבק מגע לא נמס ומחזיק ממש טוב. צריך לחכות שהדבק קצת מתייבש ואז מחברים, נדבק מייד.
בדבק פלסטי זה לא נדבק מייד ואז מסתבכים עם למצוא מה יחזיק את החלקים צמודים עד שהדבק יתיבש
נכתב ע"י בובניתה;1915347:אני מתעסקת בהכנת בובות ופריטים מספוג לתאטרון,
ההוראות ככה:
את מורחת בעדינות דבק מגע בשתי הקצוות שאת רוצה לחבר.
לא מידי הרבה כי זה יראה מלוכלך,,,
ונותנת לזה ליתייבש מספר שניות/דקות. וכשאת מעבירה אצבע על הדבק ןמרגישה אותו יבש כמעט,אז ורק אז. את מצמידה את חלקי הספוג.
כל עוד הדבק רטוב זה לא יתחבר לך.
בהצלחה
אם את עוסקת בספוג באופן מקצועי תבקשי מספק הספוג שלך דבק מגע שקוף לספוג כמו אדסטיק LF-860נכתב ע"י בובניתה;1915347:אני מתעסקת בהכנת בובות ופריטים מספוג לתאטרון,
נכתב ע"י רותי12;1916131:תודה
להכנת בובות את משתמשת בספוג לא באקרילן?
נכתב ע"י חדוי כנרת;1916170:אכן, ישנן בובות ממולאות באקרילן,
אבל פה למיטב ידיעתי הכוונה לבובות שעשויות מפלטות של ספוג,
מקווה שכוונתי נכון, בובניתה?
אני רוכשת בכל חנות מפעל של מיטות, בד''כ יש להם במלאי או שמזמיניםנכתב ע"י בובניתה;1916718:אני רוכשת פלטות של 1 ס"מ ו2 ס"מ ספוג,מהם אני מכינה את הבובה
אגב- ניתן לקנות אותם מחנות המפעל בפ"ת. שם מוכרים ספוגים לפי גדלים ,גם למזרונים מי שצריכה.
נכתב ע"י בובניתה;1916690:אני מתעסקת עם ספוג בלבד ובכלל לא עם אקרילן,ואם אני רוצה לתת נפח לבובה אני ממלא אותה בשאריות ספוג.
כמובן שיש אפשרות להכנת בובות מעיסת נייר( בדרך כלל אלו בובות מריונטה,)
ובובות גרב ,ועוד,,,,,
אך אני נידלקתי על הספוג, ובכלל אפשר להכין מהספוג דברים מדהימים.
ניסיתי לצרף תמונות אך לא הצלחתי
נכתב ע"י אאססתתרר;1916778:מה קורה לזה בכביסה?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: