שוקלד בלונדי
משתמש מקצוען
איך מוצאים את הקבר בבית הקברות?
אני רוצה לעשות את הסגולה של האבן
האם צריך לקחת סתם או אבן שעל הקבר?
אני רוצה לעשות את הסגולה של האבן
האם צריך לקחת סתם או אבן שעל הקבר?
תסתכלו בתגיות למעלה..כוונתך לסגולה של האבן לתשובה, ?
סליחה לא שמתי לב,תסתכלו בתגיות למעלה..
מה זאת אומרת מקברו? יש את המצבה אז מעל המצבה יש אבנים וצריך לקחת?הגיעה בחורה רווקה ושאלה את הרב עובדיה מה היא צריכה לעשות כדי למצוא זיווג? ענה לה הרב שתלך לציונו בהר הזיתים, תיקח אבן ותאמר לרבי חיים בן עטר שהיא מתחייבת שברגע שהיא תמצא את הזיווג שלה היא תחזור לכאן עם האבן ואיתו.
וכך עושים רבים גם עם קברו של הרב עובדיה עצמו בירושלים, שלוקחים אבן מקברו ואומרים זאת לכל מיני עניינים - הצלחה, פרנסה, זיווג ועוד
מה עושים עם החתן המאושר - כהן ?!הגיעה בחורה רווקה ושאלה את הרב עובדיה מה היא צריכה לעשות כדי למצוא זיווג? ענה לה הרב שתלך לציונו בהר הזיתים, תיקח אבן ותאמר לרבי חיים בן עטר שהיא מתחייבת שברגע שהיא תמצא את הזיווג שלה היא תחזור לכאן עם האבן ואיתו.
וכך עושים רבים גם עם קברו של הרב עובדיה עצמו בירושלים, שלוקחים אבן מקברו ואומרים זאת לכל מיני עניינים - הצלחה, פרנסה, זיווג ועוד
מה??מה עושים עם החתן המאושר - כהן ?!
כתבת שמבטיחים לחזור עם האבן 'ואיתו' הבנתי שהכוונה לחתן ושאלתי מה עושים אם החתן כהן שלא יכול כמובן להכנס לבית הקברות..מה??
נסעת בסוף? ואם כן, איך?חברה שלי אמרה לי שיש בדרך לקבר שלו-מהתחנה לקבר מלא ערבים וזה הרמדאן וזה מפחיד נורא מה אתם מציעים?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: