אפשר לשאול האם בירכא קיים רק בלונה פארק או יש עוד אטרקציות לילדים? תודה רבההילדים שלי חולמים ביום ובלילה לנסוע לירכא...
משנה שעברה אני אומרת להם שבחופש ניסע
החופש הגיעה, אבל איך נוסעים עד לשם אני לא יודעת.....
מישהו יודע? הסעות? אוטובוסים?
אשמח לכל מידע, תודה
עשיתם את הדרך ברכבת ואח"כ באוטובוס? זה נסבל עם ילדים קטנים?אפשר לנסוע עם הרכבת לעכו או לחיפה - מרכזית המפרץ.
משתי תחנות אלו יש אוטובוסים ישירים לירכא.
היינו שנה שעברה ב'בין הזמנים' היה מפוצץ אבל מהנה מאד.
אחרי שמתרגלים לעומס זה לא נורא.
קצת יקר לשלם מחיר כזה על כל ילד, אבל אולי זה באמת שווה...ראיתי "בכח הפרסום" שיש הסעות ב-68 ש"ח
אם רלוונטי אבדוק מס' טלפון
אלא אם כן מגיעים מיד בפתיחה, עד השעה 12 די דליל. אנשים לא אוהבים לקום מוקדם.וכמובן- מומלץ מאד לא להגיע לשם בבין הזמנים, פיצוץ מחריד, ומחכים שעות בתור לכל מתקן
באיזה שעה פותחים שם?אלא אם כן מגיעים מיד בפתיחה, עד השעה 12 די דליל. אנשים לא אוהבים לקום מוקדם.
נראה לי שלפני שנתיים כשהייתי זה היה ב10 בבוקר, אך אני לא זוכר בדיוק, כן זוכר שהיה פתוח מעט לפני הזמן הרשמי.באיזה שעה פותחים שם?
אפשר לשאול האם בירכא קיים רק בלונה פארק או יש עוד אטרקציות לילדים? תודה רבה
המודעה נמצאית בדפים האפורים?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: