מקל בלנדר/מעבד מזוןעוד שאלה ראיתי מתכונים לכבד קצוץ בתוך בלינצעס מה הכונה קצוץ? קוצצים במעבד מזון?
אחרי הבישוללמילוי בלינצ'עס יותר מוצלח קצוץ? או חתיכות?
ומתי קוצצים לפני הבישול או אחרי?
ממש סליחה על השאלות הבורות
אני חדשה במטבח..תבינו
בערך כמה זמן? עשר דקות נניח? פחות.? יותר?שימי לב לא לבשל את הכבד יותר מדי!
פטריות שלימות ממש משדרג. (בשימורים)חותכים את הכבד לחתיכות בגודל הרצוי
מטגנים טבעות בצל עד להזהבה מוספים את הכבד, סילאן, פלפל שחור טיפונת מלח, (אפשר גם שום גבישי ומעט פפריקה אם רוצים - ממש לא חובה)
לא לבשל הרבה זמן!!!! רק שהטעמים יתאחדו
פטריות חיות משדרגות באלףפטריות שלימות ממש משדרג. (בשימורים)
התכוונתי אפילו פטריות משימורים.פטריות חיות משדרגות באלף
פחות!בערך כמה זמן? עשר דקות נניח? פחות.? יותר?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: