הוא כתב ברור..אם נגמר המצבר - אז עכשיו אין חשמל ?
איך הנורה עובדת?
או שהחלפת מצבר ואז נדלקה הנורה
אנא הסבר את דבריך
איך משביתים בצד של הנהג?כדאי לך להשבית את מערכת כריות האוויר עד שתגיע למוסך לאפס את הנורה
אגב הרבה פעמים זה בעיה בחגורה ולא בכריות אוויר
היצרן ממליץ לא לנסוע ברכב עם כל נורת אזהרה דולקת - ובצדק.משביתים בד"כ בצד שמאל של ההגה עם המפתח
המלצת היצרן היא לא לסוע עם נורת כריות אוויר בשום אופן מחשש שהיא תפתח סתם ותזיק את הנוסעים
חגורה תקולה - יש דרך לבדוק ידנית ?היצרן ממליץ לא לנסוע ברכב עם כל נורת אזהרה דולקת - ובצדק.
אני מכיר את הנושא מקרוב לצערי
נורת הכרית אוויר דולקת אצלי כבר קרוב לשנה בלי פתרון
כולל של המוסך המרכזי של החברה
ולא חשוב באיזה רכב מדובר..
לפותח האשכול תבדוק שאתה לא מאחסן מתחת למושב הנהג כל מיני חפצים שאין מקומם שם
סיכוי קטן אבל זה גם יכול לגרום להורה להידלק
התכוונתי לנער את החגורותחגורה תקולה - יש דרך לבדוק ידנית ?
אוהו תזיקמשביתים בד"כ בצד שמאל של ההגה עם המפתח
המלצת היצרן היא לא לסוע עם נורת כריות אוויר בשום אופן מחשש שהיא תפתח סתם ותזיק את הנוסעים
בשביל תינוקות בכלל צריך להשבית גם כשהרכב תקיןאוהו תזיק
אני מכיר מישהו שנפתחה יותר נכון התפוצצה עליו כרית אוויר והיו לו כאבים מטורפים לשבועיים...
בהחלטלפחות חסכת כסף אני מקווה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: