הכנתי מרק, ירקות עם גריסים (בכוונה מציינת, אולי האשם בהם)
אחרי ההכנה טעמתי והיה טעים. חשבתי שיכול להיות טעים אם אוסיף פטרוזליה מיובשת (לא היתה לי טריה להכניס למרק)
הוספתי, אולי קצת מדי הרבה, בלי לבשל עוד, ובלי לטעום.
למחרת חיממתי לי צלחת והטעם היה חמצמץ... זה הפטרוזיליה? תופעת לוואי של הגריסים? יש מה לעשות?
פחות מתחברים אצלינו לטעם חמצמץ... תודה!
אחרי ההכנה טעמתי והיה טעים. חשבתי שיכול להיות טעים אם אוסיף פטרוזליה מיובשת (לא היתה לי טריה להכניס למרק)
הוספתי, אולי קצת מדי הרבה, בלי לבשל עוד, ובלי לטעום.
למחרת חיממתי לי צלחת והטעם היה חמצמץ... זה הפטרוזיליה? תופעת לוואי של הגריסים? יש מה לעשות?
פחות מתחברים אצלינו לטעם חמצמץ... תודה!