שמעתי שהיום יש לקנות משקפיים מציאות מדומה שהמשחקים והסרטים בתוך המשקפיים ולא צריך בכלל חיבור לאינטרנטVLC media player
זה נגן מדיה חינמי ידוע ובגרסאות העדכניות שלו יש אופציה לצפות כמעט בכל סרטוני מציאות מדומה ב360 מעלות ללא כל חיבור לאינטרנט.
מפעילים סרטון בפורמט 360 מעלות ואז לוחצים בשורת המשימות על הלחצנית 'וידאו' ובוחרים בהגדרה 'שנה רזולציית וידאו' - 'הפעל וידאו 360 מעלות'.
צפיה מהנה.
כאן אפשר להוריד את הנגן מדיה הנ"ל. - רק תבדוק היטב איזה גרסה מתאימה לקבצים ולמחשב שלך.
הורדה רשמית של נגן המדיה VLC, הנגן הטוב ביותר בקוד פתוח - VideoLAN
www.videolan.org
היכן מוכרים את זה?יש משקפיים של חברת אוקולוס שאינם מצריכים חיבור לאינטרנט בזמן השימוש...
מוכרים במגוון חנויות כדון ksp ivori וכדו'היכן מוכרים את זה?
ואיך מכניסים סרטים ומשחקים?
@shyf הצלחת להכניס משחקים בחינם או ששילמת כ30$ למשחק?יש משקפיים של חברת אוקולוס שאינם מצריכים חיבור לאינטרנט בזמן השימוש...
הכנסתי משחקים בחינם@shyf הצלחת להכניס משחקים בחינם או ששילמת כ30$ למשחק?
פשוט הזמנתי כאלה וזה נראה לי מוגזם לשלם כ"כ הרבה על המשחקים
לא רק...גרסאות בטא דרך sidequest?
אשמח לקישורים.לא רק...
אני כעת בחופש
אחזור הביתה ביום בחמישי...
אם תרצה אשלח לך בל"נ קישורים
מוכרים במגוון חנויות כדון ksp ivori וכדו'
עניין הכנסת המשחקים הוא מורכב...
עדיף למצוא מישהו שיעשה לך את זה בתשלום..
אשמח אם תוכלו לייעץ לי איפה ומה לקנות (כמובן בלי צורך בחיבור לאינטרנט בשעת הצפייה)לא רק...
אני כעת בחופש
אחזור הביתה ביום בחמישי...
אם תרצה אשלח לך בל"נ קישורים
Oculus Quest 2אשמח ג"כ לקבל המלצה על משקפת לצפייה ללא אינטרנט
רוצה לקנות
יתכן... אולי תלוי איזו הגנה.ואם אבקש ממישהו שיש לו מכשיר חכם (מוגן)
שיחבר את זה ויוריד לי משחקים. אפשרי?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: