זה מה שיצא...
צפה בקובץ המצורף 1243344
תודה רבההקישור הנכוןTruecaller - Leading Global Caller ID & Call Blocking App
We have identified 184.5 billion unknown calls & helped in blocking 37.8 billion spam calls in 2021. Download the Truecaller app for free today for safer communication!www.truecaller.com
צריך להיכנס דרך חשבון גוגלתודה רבה
למה אני לא רואה ...
כאילו יוצא משהו מטושטש
זה מביא את השם שהזינו לו במערכתשימו לב שזה לא תמיד מביא את השם האמיתי.
אני לא יודעת מי מזין במערכת אבל מכירה כבר מספיק אנשים (כולל אני) שלא ידעו בכלל על האופציה הזו ולא הזינו אף פעם שם, והמספר שלהם היה רשום תחת שם ערבי או סתם שם שלא קשור בכהוא זה לשם המקורי.זה מביא את השם שהזינו לו במערכת
מספיק איזה אחד שהיה איתכם בקשר אי פעם ורשם את השם שלכם כ"ההוא מהפרחים"אני לא יודעת מי מזין במערכת אבל מכירה כבר מספיק אנשים (כולל אני) שלא ידעו בכלל על האופציה הזו ולא הזינו אף פעם שם, והמספר שלהם היה רשום תחת שם ערבי או סתם שם שלא קשור בכהוא זה לשם המקורי.
פחות משנה לי איך זה קורה, פשוט עובדתית השם במערכת לא תמיד תואם לשם של הבן אדם.מספיק איזה אחד שהיה איתכם בקשר אי פעם ורשם את השם שלכם כ"ההוא מהפרחים"
או סתם חבר לץ שחמד לצון על חשבונכם...
ניסיתי היום ונותן לי למרות שהחריג אותי,נכון,
אז מחליפים משתמש
ןאפשר להמשיך
נראה לי זה מס' מסוים לחודש/יוםניסיתי היום ונותן לי למרות שהחריג אותי,
יש מצב שאחרי יום / כמה ימים ההחרגה משתחררת...
אם שמתם לב - כשאתם מתחברים לאתר הזה עם החשבון שלכם בגוגלפחות משנה לי איך זה קורה, פשוט עובדתית השם במערכת לא תמיד תואם לשם של הבן אדם.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: