עיצוב פנים איך להעמיד נכון רהיטים בסלון קטן

ש. י. ר.

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
אנחנו עוברים בקרוב לדירה שלנו, הסלון קטן יחסית, אמשח לעזרה איך הכי נכון להעמיד את הרהיטים
חשוב לי ספה פינתית גדולה, וכורסא בנוסף אם אפשרי, שיהיה שטח מוגדר לפינת ספות, הייתי אפילו תוחמת עם שטיח
שולחן ו6 כסאות, לא גדול פניתן לפתוח, ושיהיה צמוד לקיר ביומיום ולא באמצע הסלון
ספרייה בגודל סטנדרטי
וארון מעילים
בנוסף, מה מומלץ לעשות עם הדלת למרפסת? לשים וילון צר רק עליו?
אשמח לרעיונות
תודה
מצרפת תכנית
1721809945825.png

קבצים מצורפים

• 1721809771872.png
    1721809771872.png
    KB 95.5 · צפיות: 18

ilan p

משתמש מקצוען
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
אנחנו עוברים בקרוב לדירה שלנו, הסלון קטן יחסית, אמשח לעזרה איך הכי נכון להעמיד את הרהיטים
אשמח לרעיונות
סקיצה מצוב -- ככה נראה לי הכי הגיוני -- וגם מוצג בקנ"מ אמיתי
1- פינת אוכל 90*180 ---אם פותחים אז מעבירים לאמצע
2- ספה --לדעתי השזלונג בסגנון איקאה מתאים --אבל לא חייב
3- ספריה --לעשות חלק מהספריה סגורה --למעילים וחלק ספריה רגילה --וכדאי שתהיה סימטרית
4- וילון --אפשר לעשות אותו וילון גם על הדלת יציאה למרפסת וגם בויטרינה ---ולמשוך את המוט מעל הדלת קצת שמאלה שאפשר להסיט שפותחים את הדלת למרפסת ואז הוא מתחבר עם הוילון של הויטרינה - -מקוה שהובן

קבצים מצורפים

• 1721809945825.png
    1721809945825.png
    KB 86.3 · צפיות: 28

ש. י. ר.

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
סקיצה מצוב -- ככה נראה לי הכי הגיוני -- וגם מוצג בקנ"מ אמיתי
1- פינת אוכל 90*180 ---אם פותחים אז מעבירים לאמצע
2- ספה --לדעתי השזלונג בסגנון איקאה מתאים --אבל לא חייב
3- ספריה --לעשות חלק מהספריה סגורה --למעילים וחלק ספריה רגילה --וכדאי שתהיה סימטרית
4- וילון --אפשר לעשות אותו וילון גם על הדלת יציאה למרפסת וגם בויטרינה ---ולמשוך את המוט מעל הדלת קצת שמאלה שאפשר להסיט שפותחים את הדלת למרפסת ואז הוא מתחבר עם הוילון של הויטרינה - -מקוה שהובן
תודה!!!
ספריה וארון משולב נשמע לי רעיון מעולה
הרעיון עם הוילון גם אהבתי!!!

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ת'

קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:
נקרא  4  פעמים

אתגר AI

בעלי חיים בראשי תיבות • אתגר 134

לוח מודעות

למעלה